Hyppää pääsisältöön

Summer Up ottaa Nicki Minajin kurvit huomioon: Bäkkärisaunaan tuplapefletit

Tulevana viikonloppuna Lahdessa juhlitaan Summer Upin merkeissä. Hip hop -festivaalin pääesiintyjänä nähdään amerikkalainen supertähti Nicki Minaj.

Nicki Minaj

Summer Upin festivaalijohtaja Martin Mustonen on ottanut tapahtumansa kirkkaimman tähden toiveet tosissaan. Nicki Minaj toivoi kokonaan valkoista takahuonetta, sinetöityjä vessoja ja amerikkalaisia juomia, mutta saakin jotain vielä enemmän.

- Bäkkäriltä rakentuu laituri veteen, jonka päässä on sauna viikonlopun ajan. Nickille se tehdään, mutta se on varmasti suosittu muidenkin artistien keskuudessa. Se on Nickin äässin mukainen sauna eli siellä on tuplapefletit, Mustonen kommentoi YleX:lle.

Festivaalijohtaja ei ole vielä sitonut Minajille saunavihtaa, mutta aikoo ryhtyä hommiin ennen viikonloppua.

- Olisi kova juttu lyödä Nickiä selkään saunavihdalla. Siitä voisi tulla absurdi fiilis.

Mustosen mielestä amerikkalaisräppärin toiveet eivät ole liioiteltuja, vaikka tähden raideri onkin pidempi kuin kotimaisilla artisteilla.

- Maailmantähden teknisiin vaatimuksiin liittyy tietyn kokoinen lava. Meillä on huomattavasti isompi stage kuin viime vuonna. Suomiräppäreiden raideritoiveet saa hankittua hätätapauksessa lähikaupastakin, mutta Minajin mehuja jouduttiin metsästämään ympäri maailmaa.

Suuttuiko Nicki Minaj pahvipepuista?

Helsingin Tuomiokirkon portailla todistettiin 10. kesäkuuta erityislaatuista näkyä, kun tuhat aidon kokoista Nicki Minaj -pahvinukkea ikuistettiin samaan valokuvaan. Kyseessä oli Summer Upin tempaus, joka ei miellyttänyt kaikkia.

- Tempauksesta jäi hyvä fiilis. Tiesin, että se herättää keskustelua. Temppu meni mahtavasti maaliin, mutta ainut ylläri oli se, ettei Nicki puhunut tai postannut siitä mitään. Meidän tavoite oli saada kansainvälinen huomio juuri Nickin kautta.

Mustonen ei ole saanut tarkkaa syytä siihen, miksi Minaj ei reagoinut tempaukseen. Festivaalijohtaja aikoo kysyä sitä tähdeltä, jos mahdollisuus tulee.

- Luulen, että siihen on kaksi syytä. Joko hän on suuttunut siitä, koska hän on antanut ymmärtää olevansa uskovainen. Todennäköisempi vaihtoehto on kuitenkin se, että tähden manageri on kieltänyt ottamasta kantaa asiaan.

Lue myös:

Helsinki täyttyi takapuolista – Nicki Minajit valtasivat kaupungin

Summer Upin festivaalijohtaja Nikke Ankaran paluukeikasta: Jengi itkee onnesta

Lähteet: YleX