Hyppää pääsisältöön

Ruisrock ylsi yleisöennätykseen – suurimpia vetonauloja Ellie Goulding ja Kaija Koo

Ruisrock-festivaalin perjantai myi loppuun. Festivaali ylsi toistamiseen viime vuonna saavutettuun 35 000 perjantaipäivän yleisöennätykseensä.

Ruisrock-yleisöä. // Kuva: Katariina Salmi / YleX

Helteisen sään lisäksi yleisöä houkutteli Ruisrockiin loistavat esiintyjät. Suurimpia vetonauloja olivat Niittylavalla esiintynyt brittitähti Ellie Goulding ja Rantalavan villinnyt suomalaissuosikki Kaija Koo. Myös Mastodon, Studio Killers ja Public Enemy, sekä JVG olivat erittäin suosittuja.

Tänään lauantaina Ruisrockissa nähdään:

Axwell /\ Ingrosso (SWE), Pharrell Williams (USA), Veronica Maggio (SWE), Galantis (SWE), Apulanta, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Kingston Wall FreakOut!, Von Hertzen Brothers, Aivovuoto & DJ Kridlokk & Tuuttimörkö, Anssi Kela, Atomirotta, Eva & Manu, Jaakko Aukusti, Kasmir, Lemmen Kätyrit, Olavi Uusivirta, Paperi T, Pimeys, Roope Salminen & Koirat, Ruudolf, Karri Koira & Särre, SANNI, SMC Lähiörotat, Tavastian Lauantaidisko DJ’s, Teksti-TV 666.

Katso festarisää!

Lue lisää Ruisrockista!