Hyppää pääsisältöön

Cheek: Tiesin jo Stadionkeikan aikana, milloin palaan keikkalavoille

Cheek esiintyy Blockfestin pääesiintyjänä lauantaina 22. elokuuta.

Cheek Olympiastadionilla 23.8.2014 // Kuva: Tomi Mikola

Suomen suosituin räppäri Cheek ilmoitti tänään keskiviikkona 8.7. YleX Aamussa palaavansa vuoden mittaiselta tavoilta keikkalavoille Blockfesteillä lauantaina 22. elokuuta. Paluupäivä ei ole sattumaa, vaan Cheek tiesi sen jo ennen tauolle jäämistään.

- Siinä vaiheessa, kun päätettiin, että pidetään tauko, niin mun oli pakko tietää, milloin tulen takaisin. Tiesin jo Stadikan lavalla, että tauon mitta on tasan vuosi, Cheek kertoo.

Cheek sanoo, ettei oisi välttämättä edes halunnut jäädä tauolle. Tauko piti kuitenkin pitää jaksamisen vuoksi: artisti oli keikkaillut jo pitkään yli sadan keikan vuosivauhtia.

Cheek kertoo taukonsa aikana ikävöineensä eniten kiertämiseen liittyvää fiilistä – sitä, kun mennään ystävien kanssa väsyneinä autossa ja buustataan fiilistä ennen keikkaa.

- Se on muodostunut osaksi sitä, mitä rakastan. Kun se otettiin pois, niin tuli fiilis, etten mä halua muuta tehdäkään, Cheek sanoo.

Taukonsa Cheek käytti lähinnä matkailuun – mutta myös uuden musiikin tekemiseen. Cheek sanoo, ettei tauon aikana mennyt yhtään päivää niin, ettei musiikki olisi ollut mielessä.

- Ollaan tehty tuottaja Rzy:n kanssa uutta musaa ja jonkin verran on jo valmiina. 20. elokuuta julkaistaan uusi Sä Huudat -biisi, Cheek kertoo.

Kuuntele Cheekin haastattelu alta.

Lue myös:

Cheek: Vihasin julkisuutta, mutta tauon aikana kaipasin sitä

Mitkä olivat Cheekin ensimmäiset sanat julkisuudessa? Kuuntele koko haastattelu

Cheekin ura oli katkolla: Mietin, että mulla ei ole enää mitään annettavaa - video

Yksinoikeudella: YleX:n Vikin haastattelussa Cheek – katso video

Kuka muu muka – Cheek tekee comebackin Blockfesteillä ja julkaisee uuden biisin

Cheekin rohkea TV-kikka: 10 sekunnin spotti kaikilla kanavilla samaan aikaan