Hyppää pääsisältöön

Cheekin rohkea TV-kikka: 10 sekunnin spotti kaikilla kanavilla samaan aikaan

Cheek julkaisi paluuseensa liittyvän videoklipin kahdeksalla TV-kanavalla muutaman minuutin sisällä.

Cheek esiintyy Blockfesteillä 22. elokuuta. // Kuva: Tomi Mikola

Tiistai-iltana 7. heinäkuuta moni TV:n katsoja hieroi silmiään.

Kahdeksalla eri TV-kanavalla julkaistiin eilen tiistaina hieman ennen kello yhdeksää 10 sekunnin mittainen spottivideo. Videolla lumisateen keskeltä paljastuu Cheekin Leijona-logo, joka roihahtaa liekkeihin.

Pian alkoi tapahtua myös somessa. Sama video ilmestyi Cheekin Instagram-tilille, ja heti perään Cheek twiittasi "Julkaisin juuri videon".

Muutamaa minuuttia myöhemmin iltayhdeksän jälkeen Suomen Spotifyn etusivua koristi Cheek-logo. Kuvaa klikkaamalla päätyi tv:ssä esitettyyn videoon Cheekin Instagram-tilillä. Video on keskiviikkoaamuun mennessä kerännyt 1 000 kommenttia.

Esikuvana Batman

Cheek kertoo YleX:lle, että videon tarkoituksena oli kiihdyttää huhuja artistin paluusta, joka julkistettiin virallisesti 8.30 keskiviikkoaamuna YleX:ssä.

Alun perin räppärin suunnitelmana oli ampua Leijona-logo taivaalle Helsingin ylle samalla tyylillä kuin Batmanin logo heijastetaan Batman-elokuvissa Gotham Cityn yöhön. Suunnitelma kuitenkin peruttiin, sillä että heinäkuinen ilta olisi ollut valonheittimille liian valoisa.

- Päätettiin, että ammutaan se logo suoraan telkkariin, Cheek kertoo YleX Aamussa.

Cheekin paluuspekulaatiot heräsivät Summer Up -festivaalin aikana viime lauantaina, kun artisti julkaisi Insta-tilillään kuvan, jossa mainitsi ikävöivänsä keikkalavoille. Maanantaina Blockfest julkaisi tiedotteen, jonka mukaan festareille olisi tulossa uusi pääesiintyjä.

Cheek vahvisti paluunsa tänään keskiviikkona 8. heinäkuutä YleX Aamussa. Cheek esiintyy Blockfesteilla Tampereella Ratinan Stadionilla 22. elokuuta.

Muokattu 8.7. klo 10:26 Insta-kuvan kommenttien määrä muutettu oikeaksi.

Lue myös:

Cheek: Tiesin jo Stadionkeikan aikana, milloin palaan keikkalavoille

Kuka muu muka – Cheek tekee comebackin Blockfesteillä ja julkaisee uuden biisin

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.