Hyppää pääsisältöön

Tikkurila Festivaalin artistikattaus vahvistui – mukana mm. Haloo Helsinki! ja Antti Tuisku

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Vantaan Tikkurassa järjestettävä kaksipäiväinen festivaali tavoittelee 15 000 kävijän yleisömäärää.

Antti Tuisku esiintyy Tikkurila Festivaalilla lauantaina 25.7. // Kuva: Katariina Salmi / YleX

Heinäkuun lopulla Vantaalla järjestettävän Tikkurila Festivaalin artistikattaus on vahvistunut.

Festivaalin kahdella lavalla esiintyvät perjantaina 24. heinäkuuta Maija Vilkkumaa, Lauri Tähkä, Miljoonasade, Disco Ensemble, Paula Koivuniemi, Eppu Normaali, Arttu Wiskari, Jukka Poika, Pariisin Kevät ja Olavi Uusivirta.

Lauantaina 25. heinäkuuta ovat vuorossa Apulanta, Haloo Helsinki!, Stig, Von Hertzen Brothers, Sanni, , Ile Kallio Big Rock Band, Nopsajalka, Janna, Elonkerjuu, Antti Tuisku ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

Tikkurila Festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Tänä vuonna festivaalin tavoite on rikkoa 15 000 kävijän määrä. Viime vuonna festivaalilla vieraili yli 20 000 ihmistä.

- Olemme keskittyneet konseptimme mukaisesti ainoastaan kotimaiseen musiikkiin ja tavoitteenamme on olla maamme suurin puhtaasti kotimaisen musiikin festivaali, Tikkurila Festivaalin promoottori Jan Grehn kertoo.