Hyppää pääsisältöön

Taylor Swiftin viimeisin peliliike: toi jalkapallon maailmanmestarit mukanaan lavalle

Viime perjantaina tunnelma nousi tavallista korkeammalle Taylor Swiftin keikalla, kun naisten jalkapallon maailmanmestarit astuivat lavalle jenkkilippujen ja pokaalin kanssa.

Taylor Swift keikalla Kölnissä. // Kuva: Rolf Vennenbernd / EPA

Taylor Swiftin perjantaisella stadionkeikalla New Jerseyn MetLife Stadiumilla lavalle marssi useita erityisvieraita. Swift toi lavalle muun muassa käsikirjoittaja-näyttelijä Lena Dunhamin ja The Weekndin. Yleisön - ja sosiaalisen median - reaktioiden perusteella suosikkivieraaksi nousi kuitenkin Yhdysvaltojen jalkapallon naisten maajoukkue, joka voitti heinäkuun alussa lajinsa maailmanmestaruuden.

Skip Twitter post

Pelaajat olivat tuoneet mukanaan maailmanmestaruuskisoista voittamansa pokaalin, jota Swiftkin heilutteli voitokkaana lavalla. Joukkueen pelaajista neljä on kotoisin New Jerseyn tienoilta. Keikka huipentui patrioottisiin tunnelmiin joukkueen poistuessa lavalta: 60 000:n hengen yleisö huusi "U.S.A":ta ja Amerikan liput liehuivat.

Fiilistele girl poweria alta!

Skip Twitter post

Lue myös:

Apple nöyrtyi Taylor Swiftin arvostelun edessä - maksavat sittenkin tekijänoikeusmaksuja

Onko musamakusi valtavirtaa? Nämä olivat viime vuoden myydyimmät levyt ja kappaleet

Taylor Swift teki hattutempun: Kolme peräkkäistä platinaa ja kovin myynti 12 vuoteen