Hyppää pääsisältöön

Kohtauspaikka: Luokkakuva

Luokkakuva, yle tv1
Näyttelijä Karoliina Blackburn oli kouluvuosina kirjeenvaihdossa Tomin kanssa. Luokkakuva, yle tv1 luokkakuva

TV1 maanantaista perjantaihin 13. - 23.7.2015 klo 18.30 - 19.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30
Yle Areenassa 30 päivää

Koulussa vietetyt yhteiset vuodet jättävät jälkeensä yhteisiä muistoja. Mitä kouluvuosista on jäänyt mieleen? Mihin elämä on kuljettanut? Yhdeksän suomalaista julkisuuden henkilöä tapaa entisen luokkatoverinsa.

13.7. Paola Suhonen

Vaatesuunnittelija ja muotoilija Paola Suhonen tapaa luokkatoverinsa Teemun, luokan villikon. Hän järjesti megaluokan diskoja ja pyöritti niin tyttöjä kuin opettajiakin. Mutta muistaako Teemu erästä rakkauskirjettä?

14.7. Arno Kotro

Kirjailija Arno Kotro tapaa luokkatoverinsa Markuksen, joka oli kovis ja rämäpää. Molemmat ovat upseerien poikia ja nuoruuteen 80-luvun alussa kuului maanalainen elämä helsinkiläisen kotitalon kellareissa.

15.7. Heikki Paavilainen

Teatterinjohtaja Heikki Paavilainen tapaa luokkatoverinsa Minnan. Mitä kuuluu sanavalmiille Minnalle, jonka kanssa Heikki tanssi diskossa Valkeakoskella 70-luvun lopulla Hurriganesin ja Harpon tahtiin?

16.7. Jarmo Mäkinen

Näyttelijä Jarmo Mäkinen tapaa luokkatoverinsa Tarjan. Taavetin lukiota he kävivät yhdessä 70-luvun puolivälissä. Jarmo viihtyi Tarjan valoisassa seurassa. Tarjaan taas Jarmon lauluesitys teki vaikutuksen.

17.7. Sanna Saarijärvi

Näyttelijä Sanna Saarijärvi tapaa luokkatoverinsa Rikun parin vuosikymmenen jälkeen. Kouluaikoina Tampereella heitä yhdisti muun muassa kilpaurheilu. Vanhojen tansseissa Rikusta taisteltiin, ja kisan voitti...

20.7. Aimo Räsänen

Näyttelijä Aimo Räsänen tapaa luokkatoverinsa Merjan, johon hän rakastui Tuusniemen lukiossa. Merjassa oli jotain kiehtovan mystistä - mikä sitten erottikin heidät.

21.7. Ursula Länsman

Saamelainen muusikko Ursula Länsman tapaa luokan kingin Mikan. Mika muistelee lyhyttä seurustelujaksoa, mutta sekoittuvatko muistot vai tytöt?

22.7. Katja Ståhl

Suosikin ex-päätoimittaja Katja Ståhl tapaa luokkatoverinsa Timon, joka kiusasi häntä Hyrylän yläasteella. Mitä kuuluu Timolle, joka joutui kahdeksannelta tarkkikselle?

23.7. Karoliina Blackburn

Näyttelijä Karoliina Blackburn tapaa luokkatoverinsa Tomin. Kouluvuosina Lohjalla he olivat kirjeenvaihdossa ja kävivät samoissa kerhoissa. Löytyykö sama taajuus tänäänkin?

Tuotanto: Yle Asia, 2006. Sarja on esitetty edellisen kerran vuonna 2008 TV2:lla.

Kommentit
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.