Hyppää pääsisältöön

One Directionin maailmanpelastuskampanja uhkaa jäädä isyyskohun varjoon

Poikabändi One Direction nousi otsikoihin keskiviikkona, kun bändin Louis Tomlinsonin epäiltiin tulevan pian isäksi. Bändillä on kuitenkin muitakin projekteja kuin ottaa kantaa isyyshuhuihin.

One Direction

Action/1D on sana monien One Direction -fanien huulilla. Yhtyeen Louis Tomlinsonin isyyshuhuista enimmäkseen pahastuneet fanit keskittyisivät mieluummin pelastamaan maailmaa yhdessä suosikkibändinsä kanssa.

One Direction on nimittäin mukana action/2015-kampanjassa, jonka tarkoituksena on vaikuttaa päättäjiin maailman pelastamiseksi. Kampanjassa on mukana noin 1 600 eri organisaatiota ympäri maailman. Tarkoituksena on rohkaista tavallisia ihmisiä kertomaan, miten he haluaisivat parantaa maailmaa.

Ihmisten lähettämiä toiveita paremmasta maailmasta käytetään vaikutuskeinona päättäjiin. One Direction kehottaa siis fanejaan kertomaan, miten he tekisivät maailmasta paremman paikan kuin se on nyt.

- Olette osoittaneet meille, miten intohimoisia ja luovia olette. Siksi pyydämmekin teitä liittymään meihin ja käyttämään noita ominaisuuksianne maailman parantamiseksi, Niall Horan sanoo yhtyeen kampanjavideolla.

Vahvistamattomien isyyshuhujen yhä velloessa Louis Tomlinsonin ympärillä fanit kehottavat toisiaan ja mediaa keskittymään olennaiseen.

Toivotaan, että poppareiden innostamalla kampanjalla on merkitystä, eivätkä fanit jää vain ihailemaan poikien postaamia herkkiä videoita.

Ensimmäisiä hyväntekeväisyyteen osallistunut artisti One Direction ei tosin ole, vaikka fanit ovatkin ottaneet kampanjan innolla vastaan. Hyväntekeväisyyskampanjistaan tunnetaan nimittäin muun muassa Lady Gaga, Justin Bieber ja Taylor Swift.

Esimerkin voimaa ei kuitenkaan kukaan voi kiistää.

Lue myös:

One Directionin Louis Tomlinsonista huhutaan tulevan isä – fanit sekosivat

Saudi-Arabian prinssi lahjoittaa koko omaisuutensa hyväntekeväisyyteen

Suomalaiskolmikko osallistuu Mongolian Charity Rallyyn – ajaa erämaan halki ambulanssilla