Hyppää pääsisältöön

Oulun Qstock on loppuunmyyty tänäkin vuonna – luvassa kävijäennätys

Loppuunmyydyllä festarilla esiintyvät muun muassa Say Lou Lou, The Sounds ja Disco Ensemble.

Say Lou Lou

Oululaisen Qstock-festivaalin molempien päivien liput sekä päivien yhteisliput on myyty loppuun. Jäljellä on enää vähän VIP-alueelle oikeuttavia Exclusive-lippuja. Tämä kesä on kolmas perättäinen, jolloin festari on ollut loppuunmyyty.

24.–25. heinäkuuta järjestettävä Qstock tulee tekemään uuden kävijäennätyksensä. Uusien aluejärjestelyjen ansiosta festarille mahtuu enemmän yleisöä. Nyt alueella voi bailata 30 000 festarikävijän sijaan 30 000 innokasta juhlijaa.

Qstockin tähtinä loistavat muun muassa australias-ruotsalainen duo Say Lou Lou sekä ruotsalaisbändit The Sounds ja Mustasch. Festariyleisö saa myös nauttia kovien suomalaisnimien keikoista, sillä Qstockissa esiintyvät muun muassa Disco Ensemble, Nikke Ankara & Aste sekä Paperi T.

Lue myös:

Festareiden suosio jatkuu – myös Qstockin lauantai loppuunmyyty

Qstockin kattauksen kruununa loistaa Say Lou Lou

Musta Barbaari paljastaa, kenen keikan haluaisi keskeyttää, ja kuinka Qstockin lavalle rynnitään