Hyppää pääsisältöön

Taistelu syöpää vastaan – isän ja pojan yhteinen kamppailu

Taistelu syöpää vastaan, yle tv1
Isä Cal ja Chris-poika kävivät kamppailuun syöpää vastaan. Taistelu syöpää vastaan, yle tv1 taistelu syöpää vastaan

TV1 sunnuntaina 5.8.2018 klo 12.55 - 13.37
Areenassa vain suorana

70-vuotiaalla Cal MacDonaldilla todettiin pitkälle edennyt ruokatorven syöpä. Lääkärit antoivat miehelle elinaikaa kahdeksan kuukautta. Chris-poika ryhtyi tukemaan isäänsä kaikin tavoin taistelussa syöpää vastaan.

Chris on ammatiltaan ravinnon ja liikunnan asiantuntija. Hän laati isälleen ruokavalion ja tehokkaan liikuntaohjelman. Yhdessä sytostaattihoidon kanssa oli tarkoitus selättää tappava tauti.

Poika kuvaa dokumentissa isänsä arkea, ja katsoja pääsee lähelle herkkää ja erilaista taistelua.

Fuck Cancer. Tuotanto: DR, Tanska, 2010. Dokumentti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2015.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.