Hyppää pääsisältöön

Hullu - hullumpi - YLÄASTE

Hullu - hullumpi - yläaste.
Hullu - hullumpi - yläaste. Kuva: Hullu - hullumpi - yläaste. hullu hullumpi yläaste

Summeriin on tullut uus, kouluelämästä kertova läppä piirrossarja: Hullu - hullumpi - yläaste. Sarjassa käsitellään 13-vuotiaan sällin, Antin siirtymist yläasteelle, sen frendejen Keijon ja Kallen kanssa. Yläasteelle siirtymiseen kuuluu tietty monii teini-ikään liittyviä muutoksii ja teiniangstei, joita Antti frendeinee käy sarjassa läpi.

Mua pyydettii arvostelee tätä sarjaa joten täält pesee, täs mun mp:
Tää sarja on iha sairaa hyvää viihdettä boi! Jo tunnaris tehään viitauksii suomalaisten nuorten kulttuuriin, esim. suosittuihin energiajuomii ja siihe mitä porukka kirjottelee vessoihin nykyää (lol). Sarja avataan sillä ku Antti menee sen frendejen kaa ekana koulupäivänä leikkii perus tutustumisleikkejä ja muuta sellasta. Täst huomaa kyl heti et kyseessä on hittisarja.

Parast täs sarjas on ehkä se kuinka siihe voi samaistuu nii helposti. Antin luokalt löytyy kaikki ne samat sällit mitä sunki luokalt on iha salee löytyny. Tiukka ope joka on jo ekana päiväna rageis, pissikset jotka on kokoaja kännykäl eikä oikee älyy mistää mitää, se vähä yksinkertane sälli joka ei myöskää tajuu mistää mitää, se sälli joka haisee, ja niit tyyppei ketkä ei oikee oo ikinä näkyvissä. Nii perussettii!

Myös murrosikään liittyvii muutoksii käsitellää täs hauskasti. Sä tiiät esim. sen tunteen ku yhtäkkii vaa alkaa lihakset kasvaa ja oot sillee: ''wow nää jäbät!'' No täs on just sitä settii! Tai se ku alat yhtäkkii ihastuu toisii ihmisii ja miettii parisuhteita. No täs on just sitäki settii!

Eli yhteenvetona, Hullu - hullumpi - yläaste on hupaisa, freesi ohjelma jollasta ei oo ollu ennen. Kannattaa väijyy tätä et voit sit myöhemmin sanoo et olit tän sarjan ekoi fanei, kosk täst tulee viel iso juttu!

Kirjoitti: Ani Nnebedum lol

Areenassa ennakkona osat 2-6 maanantaina 27.7 ja osat 7-8 maanantaina 3.8. TV2:n Summeri-ohjelmassa sarjaa esitetään ke 29.7 - pe 7.8 klo 11 ja uusinta samana päivänä klo 16.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.

 • Unelmien ratsastusleirillä tärkeintä on oma motivaatio

  Tärkeintä ratsastusleirille on pakata mukaan hyvä asenne.

  Aiotko tänä kesänä ratsastusleirille? Monen ratsastajan pitkä odotus päättyy, kun leirit starttaavat kesän koittaessa. Miten tehdä omasta leirikokemuksesta unelmien täyttymys? Kun hevoset hoidetaan ratsastusleirillä hyvin, niiden kanssa on mukavaa oppia uusia asioita. Samoin onnistunut leiri pitää sisällään hyvää ruokaa, kannustavat opettajat, tarpeeksi vapaa-aikaa sekä mukavia leirikavereita.

 • Ystäväni hevosen Instagram-vinkit

  Mitkä ovat Ystäväni hevosen suosikkitilit Instassa?

  Instagramin kautta voi helposti seurata muiden hevosihmisten elämää. Jos tallille pääsee vain kerran viikossa, hevosikävää voi lievittää monilla toinen toistaan ihanammilla kuvilla ja videoilla. Ystäväni hevonen listasi muutamia inspiroivia suosikkitilejä. Seuraatko jo näitä kaikkia? Instagramista saa paljon inspiraatiota ja motivaatiota omaan harrastukseen.