Hyppää pääsisältöön

Hullu - hullumpi - YLÄASTE

Hullu - hullumpi - yläaste.
Hullu - hullumpi - yläaste. Kuva: Hullu - hullumpi - yläaste. hullu hullumpi yläaste

Summeriin on tullut uus, kouluelämästä kertova läppä piirrossarja: Hullu - hullumpi - yläaste. Sarjassa käsitellään 13-vuotiaan sällin, Antin siirtymist yläasteelle, sen frendejen Keijon ja Kallen kanssa. Yläasteelle siirtymiseen kuuluu tietty monii teini-ikään liittyviä muutoksii ja teiniangstei, joita Antti frendeinee käy sarjassa läpi.

Mua pyydettii arvostelee tätä sarjaa joten täält pesee, täs mun mp:
Tää sarja on iha sairaa hyvää viihdettä boi! Jo tunnaris tehään viitauksii suomalaisten nuorten kulttuuriin, esim. suosittuihin energiajuomii ja siihe mitä porukka kirjottelee vessoihin nykyää (lol). Sarja avataan sillä ku Antti menee sen frendejen kaa ekana koulupäivänä leikkii perus tutustumisleikkejä ja muuta sellasta. Täst huomaa kyl heti et kyseessä on hittisarja.

Parast täs sarjas on ehkä se kuinka siihe voi samaistuu nii helposti. Antin luokalt löytyy kaikki ne samat sällit mitä sunki luokalt on iha salee löytyny. Tiukka ope joka on jo ekana päiväna rageis, pissikset jotka on kokoaja kännykäl eikä oikee älyy mistää mitää, se vähä yksinkertane sälli joka ei myöskää tajuu mistää mitää, se sälli joka haisee, ja niit tyyppei ketkä ei oikee oo ikinä näkyvissä. Nii perussettii!

Myös murrosikään liittyvii muutoksii käsitellää täs hauskasti. Sä tiiät esim. sen tunteen ku yhtäkkii vaa alkaa lihakset kasvaa ja oot sillee: ''wow nää jäbät!'' No täs on just sitä settii! Tai se ku alat yhtäkkii ihastuu toisii ihmisii ja miettii parisuhteita. No täs on just sitäki settii!

Eli yhteenvetona, Hullu - hullumpi - yläaste on hupaisa, freesi ohjelma jollasta ei oo ollu ennen. Kannattaa väijyy tätä et voit sit myöhemmin sanoo et olit tän sarjan ekoi fanei, kosk täst tulee viel iso juttu!

Kirjoitti: Ani Nnebedum lol

Areenassa ennakkona osat 2-6 maanantaina 27.7 ja osat 7-8 maanantaina 3.8. TV2:n Summeri-ohjelmassa sarjaa esitetään ke 29.7 - pe 7.8 klo 11 ja uusinta samana päivänä klo 16.

Kommentit
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.