Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Haamukirjoittaja

Kotikatsomo: Haamukirjoittaja, yle tv1
Rosalla (Joanna Haartti) on kuuluisa Heini-sisko (Jemina Sillanpää). Kotikatsomo: Haamukirjoittaja, yle tv1 kotikatsomo: haamukirjoittaja

TV1 sunnuntaisin 25.10. - 29.11.2015 klo 21.05 - 21.55, uusinta maanantaisin klo 22.25
Yle Areenassa 30 päivää

Kuusiosainen draamakomedia kertoo kahdesta kolmekymppisestä sisaruksesta, joista toinen on saanut kaiken ja burn outin, mutta toinen ei ole päässyt edes alkuun.

Heini (Jemina Sillanpää) on näyttelijä, jonka uraputki on lähtenyt kovaan vauhtiin, eikä hän ole uskaltanut kieltäytyä mistään. Ylikuormitus ja huono parisuhde johtavat romahdukseen. Hän jättää kaiken ja pakenee lapsuudenkotiinsa.

Rosa (Joanna Haartti) on jäänyt loukkuun maalle hoitamaan äitinsä apuna perheleipomoa ja sairastelevaa isää. Hänen intohimonsa on kirjoittaminen, mutta kukaan ei kustanna hänen romaanikäsikirjoitustaan.

Heinin paluu tarjoaa Rosalle mahdollisuuden. Siskohan on valmiiksi kuuluisa.

Muissa rooleissa nähdään Pirkko Uitto, Juhani Niemelä, Teemu Palosaari, Tuukka Huttunen, Jyrki Mänttäri ja Mikko Kouki.

Katso sarjasta tehty musiikkivideo Mikset nuku, sisko pieni

Käsikirjoitus Anneli Kanto. Ohjaaja: Lenka Hellstedt. Tuottaja: Varpu Eräpuu, Yle Draama, 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.