Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Haamukirjoittaja

Kotikatsomo: Haamukirjoittaja, yle tv1
Rosalla (Joanna Haartti) on kuuluisa Heini-sisko (Jemina Sillanpää). Kotikatsomo: Haamukirjoittaja, yle tv1 kotikatsomo: haamukirjoittaja

TV1 sunnuntaisin 25.10. - 29.11.2015 klo 21.05 - 21.55, uusinta maanantaisin klo 22.25
Yle Areenassa 30 päivää

Kuusiosainen draamakomedia kertoo kahdesta kolmekymppisestä sisaruksesta, joista toinen on saanut kaiken ja burn outin, mutta toinen ei ole päässyt edes alkuun.

Heini (Jemina Sillanpää) on näyttelijä, jonka uraputki on lähtenyt kovaan vauhtiin, eikä hän ole uskaltanut kieltäytyä mistään. Ylikuormitus ja huono parisuhde johtavat romahdukseen. Hän jättää kaiken ja pakenee lapsuudenkotiinsa.

Rosa (Joanna Haartti) on jäänyt loukkuun maalle hoitamaan äitinsä apuna perheleipomoa ja sairastelevaa isää. Hänen intohimonsa on kirjoittaminen, mutta kukaan ei kustanna hänen romaanikäsikirjoitustaan.

Heinin paluu tarjoaa Rosalle mahdollisuuden. Siskohan on valmiiksi kuuluisa.

Muissa rooleissa nähdään Pirkko Uitto, Juhani Niemelä, Teemu Palosaari, Tuukka Huttunen, Jyrki Mänttäri ja Mikko Kouki.

Katso sarjasta tehty musiikkivideo Mikset nuku, sisko pieni

Käsikirjoitus Anneli Kanto. Ohjaaja: Lenka Hellstedt. Tuottaja: Varpu Eräpuu, Yle Draama, 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.