Hyppää pääsisältöön

YleLeaks

YleLeaksin 5. tuotantokausi.
YleLeaks tuo 5. kaudella televisioruutuihin eri puolueiden hämmentävimmät hahmot. YleLeaksin 5. tuotantokausi. Kuva: Kerttu Penttilä yleleaks s5

TV1 lauantaisin 5.9.2015 alkaen klo 21.15 - 21.30
Yle Areenassa 7 päivää

Lauantai-iltojen viihdyttäjä YleLeaks palaa syyskuun alussa uudistuneena ja entistä ehompana. Tuoreen eduskunnan ja hallituksen myötä tulossa on kaikkien aikojen poliittinen syksy, josta riittää vitsailtavaa.

Uusia tuulia syksyyn tuovat kahdeksan fiktiivistä hahmoa. He ovat eduskuntaan pyrkineitä, mutta harmittavasti rannalle jääneitä varakansanedustajia, jotka nyt keskustelevat, väittelevät ja riitelevät poliittisista ja yhteiskunnallisista aiheista.

Pääosissa ovat suurimpien puolueiden keskustan, kokoomuksen, perussuomalaisten ja sosiaalidemokraattien edustajat, mutta myös pienemmät puolueet pääsevät vaihtelevasti ääneen.

YleLeaksin uusi kasvo Taneli Mäkelä fiktiivisenä Peterinä
5. kauden uusi kasvo Taneli Mäkelä fiktiivisenä Peterinä. YleLeaksin uusi kasvo Taneli Mäkelä fiktiivisenä Peterinä Kuva: Kerttu Penttilä peter
Varakansanedustajia esittävät ohjelmassa aiemminkin mukana olleet Kari Hietalahti, Mari Perankoski ja Teemu Laajasalo sekä uutena kasvona mukaan liittyvä Taneli Mäkelä.

"Ohjelman uudistus tuntuu hyvältä, mieluummin sitä hahmona pehmeitä höpöttää kuin omana itsenään. Vakavasti puhuen, fiktiiviset hahmot saattavat tehdä ohjelmasta itse asiassa todellisemman tuntuisen", Mäkelä pohtii.

Krisse Salminen jatkaa YleLeaksin juontajana, ja mukana nähdään edelleen myös kaikkien alojen erityisasiantuntija, teatterineuvos Tellervo von Appelgren (Miitta Sorvali).

Kommentit