Hyppää pääsisältöön

YleX Ensinäyttö: Katéa teki dramaattiseen kappaleeseen vielä dramaattisemman musiikkivideon

Suomalaisartisti Katéan ulkomaita myöten ylistetyn That Ain't Love -sinkun musiikkivideo saa ensiesityksensä YleX:n verkkosivuilla.

Katéan keväällä julkaisema sinkkulohkaisu That Ain't Love noteerattiin eri musablogeissa ulkomaita myöten. Kappaleen dramaattisuus iski myös YleX:n musiikkitoimittaja Venla Kokkoseen, sillä kappale soi hänen viikon tehobiisinään huhtikuun loppupuolella.

Nyt kappaleeseen on tehty video, joka on samalla Katéan debyyttimusiikkivideo. Video on vähintään yhtä dramaattinen kuin kappale itse – ellei jopa dramaattisempi.

- Halusimme tuoda videolla esille taiteellista draamaa, joka toisi persoonaani esille. Olen draamanhakuinen taiteen kanssa, ja nyt halusimme vetää dramatiikan jopa himean överiksi, Katéa kertoo.

Katéa on saanut musiikkiinsa inspiraatiota muun muassa Adelen tuotannosta. Videollakin Katéan tyyli on adelemainen.

- Voi olla, mutta se ei ole tietoinen valinta! Mutta tottahan se on, että Adelen tyyli on varsin dramaattinen, Katéa kertoo.

Videolla Katéa esittää kappaletta muun muassa estradilla ja meikkaustuolissa. Artistin lisäksi kappaleella esiintyy suuteleva pariskunta. Toisin kuin videolta voisi odottaa, pariskunnan välillä ei synny dramatiikkaa tai draamaa.

- Olisi ollut liian helppo valinta tehdä riitatilanne heidän väliillensä. Tuo tietynlaista mystiikkaa, kun nyt jäi auki, että mitä heille tapahtuukaan, Katéa sanoo.

Musiikkivideolla Katéa tuo esille useiden suomalaisten vaatesuunnittelijoiden ja -muotoilijoiden tuotoksia. Vaatteet ovat peräisin muun muassa Anna-Mari Pahkalalta, Roosa-Emilia Ronkaiselta sekä YleX:n Tapanin Dancet -DJ-vieraalta Miia Magialta.

- Video kannattaa katsoa jo asukokonaisuuksien vuoksi, Katéa kertoo.

Katéan That Ain't Love -musiikkivideon on ohjannut valokuvaajana tunnettu Nadi Hammouda.

Lue myös:

Kansainvälisen kustannussopimuksen tehnyt suomalaisartisti Katéa: Tavoitteena mahdollisimman laaja yleisö

Mitä mieltä olet Katéan kappaleesta That Ain't Love?