Hyppää pääsisältöön

Tarvitsemme sinua alan ammattilainen!

Sairaalan henkilökuntaa.
Sairaalan henkilökuntaa. sairaalasarjat

Syke palaa ruutuun ensi keväänä ja aloitamme sarjan 3. kauden kuvaukset syksyllä Helsingissä. Nyt etsimme terveys- ja hoitoalan henkilökuntaa taustanäyttelijöiksi sekä pieniin puherooleihin.

Haluamme tehdä sairaaladraamastamme mahdollisimman todenmukaisen, joten etsimme terveys- ja hoitoalan ammattilaisia mukaan sarjan tekoon. Taustanäyttelijänä toimiminen tarjoaa myös mahdollisuuden kurkistaa, miten suomalainen sairaalasarja syntyy – mitä kaikkea kulisseissa on esimerkiksi tehtävä, jotta tekoveri saadaan pulpahtamaan potilaan haavasta aidon näköisesti?

Jos mielit mukaan, lähetä hakemus Sykkeen 2. apulaisohjaajalle Katri Aksolalle: katri.aksola(at)yellowfilm.fi. Kerro viestissä ikäsi, koko- ja yhteystietosi sekä hieman itsestäsi ja taustasi. Laita liitteeksi tuore kasvo- ja kokovartalokuva ja nimeä valokuvat omalla nimelläsi. Kirjoita myös työstäsi ja toimenkuvastasi, jos työskentelet terveys- ja hoitoalalla.

Kaipaamme myös kaikenikäisiä ja kokoisia henkilöitä avustajiksi esittämään sarjaan esimerkiksi potilaita tai poliiseja. Jos sinulla ei ole kokemusta alasta, mutta haluat hakea sarjaan avustajaksi, niin täytäthän viestikenttään yllämainitut tiedot itsestäsi ja kirjoitat hakemuksen otsikkokenttään "AVUSTAJA". Muista valokuvat!

Nähdään kuvauksissa!

Kommentit