Hyppää pääsisältöön

Älä anna kolean kesän masentaa – nämä kaikki ihanat ja hauskat asiat tapahtuivat heinäkuussa

Hellesäästä ei heinäkuussa juuri nautittu. Monista muista ihanista asioista kyllä. Tässä niistä muutamia.

Siilikin voi ylittää tien turvallisesti liikennemerkin ansiosta. // Kuva: Twitter.com / coandco

1. Eläimet saivat omat liikennemerkkinsä

Liettuan pääkaupunki Vilnaan asennettiin _Tiny Road Sign_ -projektin myötä liikennemerkkejä pienille eläimille. Söpöysvaroitus!

2. YleX Jatkojen Kimmo Leväpallo pääsi festareille Saksaan

YleX Jatkojen masennusta potenut Kimmo Leväpallo -niminen leväpallo lähti YleX Jatkojen kuuntelija Joonan mukana Saksaan Wacken Open Air -festareille. Todennäköisesti Kimmo tulee virkistyneenä takaisin!

Kimmo Leväpallo festareilla 

3. Intohimolla ja harjoittelulla voi saavuttaa melkenpä mitä vain

Tästä osoituksena on uusiseelantilainen Nigel Richards, joka voitti ranskankielisen Scabble-pelin mestaruuden, vaikka ei puhu sanaakaan ranskaa. Hän oli opetellut ulkoa ranskalaisen Scrabblen sanakirjan

4. Lentokenttään terminaali vain eläimille

John F. Kennedyn lentokentälle New Yorkiin avataan yli 16 000 neliömetrin kokoinen terminaali eläimille. Eläimet viedään terminaaliin laskeutumisen jälkeen, jotta voidaan varmistaa, etteivät ne tuo tarttuvia tauteja mukanaan.

Terminaali sisältää ainakin heinällä varustettuja ilmastoituja talleja hevosille ja lehmille, erityisalueen pingviineille ja ikioman hoitolan koirille.

5. Corgien rantapäivään osallistui ennätysmäärä koiria

Peräti 800 corgia otti osaa Kaliforniassa järjestettyyn corgien rantapäivään. Meininki näytti olevan melkoisen railakasta!

6. Tutkijät kehittivät pekonin makuisen merilevän

Pekonin makuinen merilevä ei ole pelkästään maukasta – se on myös erittäin terveellistä. Pekonin makuinen merilevä on jalostettu versio ravinteikkaasta dulse-merilevästä. Se sisältää huomattavasti muun muassa proteiinia ja eri mineraaleja.

7. Ruisrockin Facebook-seinä

Ruisrockin jälkeisenä maanantaina tapahtuman Facebook-seinä oli hupia täynnä. Seinällä etsittiin muun muassa lippuja maanantaille sekä yritettiin vaihtaa käyttämätöntä lippua ensi vuoden lippuihin – pilke silmäkulmassa toki.

8. Suomalaiskolmikon matka ambulanssilla Mongoliaan etenee aikataulussa

Kolmen suomalaisen tiimi osallistui Mongolia Charity Rally -nimiseen autoilutapahtumaan. Kolmikko ajaa ambulanssilla Mongoliaan ja lahjoittaa ambulanssin sekä sen mukana tulevat tavarat paikallisille. Mongolia on yksi maailman köyhimmistä maista.

Heinäkuun loppupuolella kolmikko eteni aikataulussa ja matkasi Venäjälle kohti määränpäätä.

Avaa Instagram postaus

9. Harmaantunut mies tanssi tyylikkäämmin kuin kukaan muu

Britannialaisessa puistossa järjestetty keikka todisti sen, että jos tanssijalkaa vipattaa ja tanssitaitoja löytyy, kannattaa antaa vaan mennä.

Lue myös:

Unohda hetkeksi talouskriisit ja muut huolet – nämä 11 mukavaa ja hauskaa asiaa tapahtuivat kesäkuussa

PKN:n Euroviisuhuuma ja 9 muuta positiivista asiaa toukokuuta - olkaa hyvät!

Loppuu se synkistely – nämä ihanat, hauskat ja mukavat asiat tapahtuivat huhtikuussa