Hyppää pääsisältöön

Suomi vastaan Puola finaaliotteluna!

On loppuottelun aika! Torstaina alkanut turnaus päättyy tänään lauantaina huipentuvaan finaaliin. Loppuottelussa kohtaavat suomalainen ROCCAT sekä puolalainen eBettle. Loppuottelu nähdään sekä Yle Areenassa sekä suorana Yle TV2:ssa!

Joukkueet kohtasivat jo lohkovaiheessa, jolloin eBettle oli vahvempi tasaisen ottelun jälkeen lukemin 16-13. Puolalaiset lähtevätkin nyt hienoisena ennakkosuosikkina otteluun, ja etenivätkin vakuuttavasti välieristä finaaleihin.

ROCCAT oli vielä torstaina hieman epävarman oloinen, vaikka voittikin kaksi ennakkoon heikompaa joukkuetta selvästi. Tänään kuitenkin oli toinen ääni kellossa, kun joukkue jyräsi itsevarman oloisesti Team Jyntän yli finaaliin. Miikka “suNny” Kemppi kehuikin joukkueen peli-ilmettä heti ottelun jälkeisessä haastattelussa, ja lupasi joukkueen lähtevän luottavaisena loppuotteluun.

Joukkueen henkinen tila onkin ratkaisevaa ROCCATin menestykselle. Turnauksen aikaisemmat ottelut ovat ruokkineet joukkueen itseluottamusta, ja parhaimmillaan joukkue voikin esittää hienoja suorituksia.

Ebettle lähtee niin ikään itsevarmana loppuotteluun. Viimeaikainen menestys on varmasti tuonut uskoa omaan tekemiseen, ja yksilötaitoa joukkueelta löytyy. Myös hienot taktiset vedot olivat osa joukkueen peliä turnauksen aikaisemmissa peleissä.

Ensimmäinen kartta Cobblestone nähdään nyt ensimmäistä kertaa turnauksessa. Toinen kartta Dust2 toimi jo aikaisemmin joukkueiden kohtaamisessa, sekä mahdollinen kolmas kartta Mirage on pelattu molempien joukkueiden toimesta.

Kotiyleisö kannustaa varmasti omiaan, ja ROCCAT saa siitä varmasti voimaa itselleen. EBettle ei kuitenkaan anna tuumaakaan periksi, joten tiedossa on varmasti jännä finaali.

Kommentit