Hyppää pääsisältöön

Adam Lambertille suunniteltu biisi päätyikin Lauri Ylösen sinkuksi

Viime syksystä asti Yhdysvalloissa perheensä kanssa asuneen Lauri Ylösen A New Day -single oli alun perin suunniteltu supertähti Adam Lambertille.

Lauri Ylönen // Kuva: YleX

The Rasmuksesta tuttu Lauri Ylönen julkaisee virallisesti uuden A New Day -soolosinglensä 7. elokuuta. Lauri toi kuitenkin kappaleen YleX Kesäaamuun jo tänään 6. elokuuta.

Sinkun tuottajana on toiminut Lester Mendez, joka tunnetaan yhteistyöstään lukuisten tähtiartistien kanssa. Hän on tehnyt musiikkia muun muassa Shakiran, Jessica Simpsonin, Nelly Furtadon, Carlos Santanan, Macy Grayn ja Enrique Iglesiaksen kanssa.

A New Day -kappale on Ylösen omaa käsialaa, mutta hän suunnitteli biisin alun perin Adam Lambertille.

- Olen tehnyt materiaalia muillekin artisteille. Otan aina jonkun tietyn tyypin kiikariin, kun sävellän. Tämän kappaleen kohdalla mietin Adam Lambertia, mutta halusinkin esittää kappaleen itse, Lauri kertoo YleX Kesäaamussa.

Ylönen on muuttanut tyyliään parin vuoden takaisesta She’s A Bomb -julkaisusta reilusti.

- Villit LSD-vuodet house-musiikin parissa piti kokea. Nyt menen ehkä enemmän sinne vanhaan tyyliin, pikkaisen linjan korjausta, artisti kommentoi.

Lauri Ylönen on julkaissut aiemmin musiikkia myös nimellä Amanda, mutta nykyään hän käyttää artistinimenään vain etunimeään.

Kuuntele koko haastattelu alta.