Hyppää pääsisältöön

DJ Orionin tärpit Weekend Festivaliin – nämä artistit on syytä nähdä

Tämän artikkelin jälkeen Weekend Festival -suunnitelmasi alkavatkin olla valmiit.

DJ Orion esiintyy Weekend Festivalilla lauantaina. // Kuva: YleX / Juliana Harkki

Weekend Festival tulossa, lippu hankittuna, mutta et vielä tiedä, keitä artisteja mennä katsomaan?

Ei huolta. YleX:n perjantai-iltojen bilehirmu DJ Orion jakaa vinkkinsä Weekendiä varten.

- On tylsää, jos sanon, että menkää katsomaan Armin van Buurenia, Aviciita ja Martin Garrixia. Niitä on jo hypetetty kaikkein eniten. Haluan suositella nyt jotain ihan muuta, Orion sanoo.

Perjantai:

Super8 & Tab

- Nämä jäbät kiertävät maailmaa jatkuvasti! Nyt, kun he ovat Suomessa isolla festarilla, niin he pääsevät näyttämään, miksi ovat maailmalla niin suosittuja. Super8 & Tab on mielenkiintoinen kohde mennä tsiigaamaan.

Super8 & Tab Future Stagella klo 15:00–16:00

**Ninth Floor

Ninth Floor sai kutsun Weekend Festivaliin kesken yökerhokeikkansa.

- Ninth Floor oli tämän vuoden Tulevaisuuden tähdet -äänetyksen voittaja. Ninth Floorilla on omintakeinen soundi, jota ei Suomesta muilta löydy. Hän on kova tekemään musaa ja on DJ:nä erittäin taitava. Ninth Floorilla on vahva oma näkemys elektronisesta musiikista.

Ninth Floor Digital Stagella klo 15:15–16:00

Felix Jaehn

- Felix Jaehn soittaa hyvin samanlaista musiikkia kuin supersuosittu Kygo. Jos kygomainen hidas house eli tropical house iskee, niin tää kannattaa nähdä. Myös Jaehnia ennen esiintyvä Robin Schulz vetää hyvin kygomaista settiä.

Felix Jaehn Loop Stagella klo 16:00–17:00

Rudimental DJ Set

- Rudimentalin live on ihan sairaan kova. Järkyttävän tiukka. Heiltä on tullut tosi isoja bassomusahittejä viimeisten kuukausien aikana. Siellä tulee olemaan energian ja meiningin puolesta aikamoiset kekkerit.

Rudimental DJ Set Future Stagella klo 21:00–22:00

Avaa Instagram postaus

Lauantai

Laz Perkins

- Tämä kaveri on tosi taitava ja tuolttelias nuori suomalaiskundi, jolla on sairaan hyvä soundi. Laz Perkinsin setissä on luvassa future housea ja big roomimpaa soundia. Tämä on todella iso tärppi.

Laz Perkins Digital Stagella klo 15:15–16:00

Astrix

- Astrix on legendaarinen psy-trance-tuottaja, joka käynyt Suomessa ihan liian vähän. Erityisesti takavuosina hän on tehnyt ihan järjettömän isoja psykehitteja. Jos perjantain Infected Mushroomin keikka jää välistä, muttta psy-trance iskee, niin Astrix on todellakin näkemisen arvoinen.

Astrix Future Stagella klo 17:00–18:00

**Lenno

Lenno on nuoresta iästään huolimatta täyttänyt suuri lavoja ulkomaita myöten.

- Lenno on suomalaisartisteista Super8 & Tabin ohella toinen, joka on keikkaillut paljon ulkomailla – ja Lennon keikat ovat olleet isoja. Lennolla on myös hyvä soittoaika, joten on syytä tsekata.

Lenno Digital Stagella klo 17:30–18:15

Chris Lake

- Chris Lake on mielenkiintoinen tapaus. Hän on pitkän linjan houseDJ, mutta viimeisen reilun vuoden aikana hän on liikkunut hyvin vahvasti festari- ja big room-EDM:n puolelle. Hän on selvästi liikkunut klubeilta isommille areenoille soundinsa suhteen. Kiinnostaa nähdä, kuinka Laken house-menneisyys kuuluu ja tulee esille.

DJ Orion esiintyy itsekin Weekend Festivalissa lauantaina. Orionin keikka alkaa Digital Stagella kello 16:45 ja päättyy kello 17:30.

- Olen Weekendistä ihan fiiliksissä. Line-upin suhteen soittoaikani on järjettömän hyvä: päälavalla ei tapahdu mitään, Darude just lopettelee omaa keikkaansa ja ainoa, joka soittaa samaan aikaan on Tippa T, joka nyt ei vedä niin kovin elektronista musiikkia, Orion sanoo.

Orionin setissä on luvassa hyvin erilaista musiikkia kuin hänen radiolähetyksissään on totuttu kuulemaan.

- Sieltä on tulossa kunnon teknospektaakkeli, Orion kertoo.

Lue myös:

Menetkö Weekend Festivalille? Lue tämä!

Muuttaako Weekend Festival Hämeenlinnaan? Festari saanut lukuisia yhteydenottoja

DJ Milla Lehto vetää uransa suurimman keikan Weekend Festivalilla: ”Menee ihan kylmät väreet”

Äänestystulos: Tätä festaria odotetaan eniten

Weekend Festival laajenee Viroon