Hyppää pääsisältöön

Lauri Ylönen ja Paula Vesala aikovat jäädä Yhdysvaltoihin: Viisumit vetämässä

Taiteilijapariskunta Lauri Ylönen ja Paula Vesala sekä heidän Julius-poikansa muuttivat viime vuonna Los Angelesiin. Parhaillaan Suomessa vieraileva perhe on viihtynyt Yhdysvalloissa niin hyvin, että haluaa jäädä sinne.

Lauri Ylönen // Kuva: YleX

Perjantaina 7. elokuuta uuden A New Day -nimisen singlensä julkaiseva Lauri Ylönen kertoi YleX Kesäaamun haastattelussa 6. elokuuta, että hänen perheensä on viihtynyt Jenkeissä paremmin kuin hyvin.

- Vuosi on mennyt nopeasti. Suunnitelmissa on olla ainakin kolme vuotta lisää, viisumeita väännetään parhaillaan, Lauri kommentoi.

Muusikkopariskunta viihtyy Los Angelesissa muiden suomalaisten taiteilijoiden seurassa.

- Losista löytyy mini-Suomi. Tulee yllättävän paljon oltua tekemisissä siellä yhteisissä illanvietoissa ja olemme rakennelleet myös saunoja. Teimme vanerista yhden kaverin pihalle sellaisen ghettosaunan. Sieltä saa ihan hyvät löylyt, kun on suomalainen kiuas kuitenkin, Lauri kertoo.

Artisti on löytänyt aivan uuden puolen Los Angelesista nyt, kun hän on viettänyt siellä aikaa perheensä kanssa. Hänen aiemmat muistonsa kaupungista ovat liittyneet vain bändielämään The Rasmuksen kanssa.

- Olen nähnyt silloin aika erilaisen puolen kaupungista, kun olen kävellyt krapulassa Melrose Avenueta ja yrittänyt ostaa jotain rokkipaitoja. Aluksi en tykännyt Losista, koska se tuntui suttuiselta ja väsähtäneeltä. Mutta kun siellä on viettänyt enemmän aikaa ja tutustunut paikallisiin, niin olen tajunnut että siellä on ihan normaaleja ihmisiä ja pystyy tekemään muutakin kuin vetämään kokkelia.

Ylösen lisäksi myös hänen vaimonsa Paula Vesala on viettänyt paljon aikaa studiossa viime aikoina. Hän on julkaissut somessa kuvia muun muassa Elastisen kanssa.

Skip Instagram post

Skip Instagram post

View this post on Instagram

Muzabiznez

A post shared by Vesala (@vesalaofficial) on

Skip Instagram post

View this post on Instagram

Studiojalat.

A post shared by Vesala (@vesalaofficial) on

Lue myös:

Adam Lambertille suunniteltu biisi päätyikin Lauri Ylösen sinkuksi