Hyppää pääsisältöön

Taavi-koira pitää esikoululaisten kerhoa eläinystävilleen

Hei, Taavi!
Hei, Taavi! Kuva: Copyright: AKA Studio 2014 hey duggee

Taavi (Hey Duggee/BBC Worldwide Ltd) on iso ja halattavan rakastettava koira, joka pitää kerhoa esikoululaisille. Oravien kerhossa pidetään hauskaa, puretaan energiaa ja - ennen kaikkea - tehdään kaikenlaista yhdessä!

Jokaisen ohjelman alussa Taavi toivottaa pikku Oravat tervetulleiksi kerhoon. Oravakerhoon kuuluu mm. virtahepo, mustekala, sarvikuono, krokotiili ja vompatti. Kerholaiset ovat innokkaita oppimaan uutta ja ymmärtämään maailmaa ilonpidon ja naurun lomassa. Taavi jaksaa aina kärsivällisesti ohjata energisiä Oraviaan. Päivän päätteeksi Oravat palkitaan aktiivisuusmerkeillä, joita he ylpeänä esittelevät vanhemmilleen, kun nämä noutavat lapsensa kerhosta.

52-osainen surrealististyylinen piirrosanimaatio on tulvillaan komiikkaa ja huulenheittoa, ja pikkukatsojat kotonakin innostuvat ratkaisemaan ongelmia liikkumalla, jumppaamalla, juoksemalla ja hyppimällä.

Hei Taavi Areenassa.

Asiasana: hyvät roolimallit
Asiasana: hyvät roolimallit Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: huumori
Pikku Kakkosen asiasanat: huumori Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen

Muokattu 2.2. Lisätty asiasanat.

Lisää ohjelmasta

Kommentit