Hyppää pääsisältöön

Lion Babe teki mahdottomasta mahdollisen

Luulitko, ettei Lion Babe pysty enää ylittämään aiempia sinkkujaan? Luulit väärin.

Lion Babe

Luojan kiitos Jillian Hervey ei aikoinaan lähtenytkään tanssijan uralle, vaan keskittyi musiikkiin. Kun vierelle löytyi vielä biittitaikuri Lucas Goodman, kaksikko perusti Lion Baben. Yhtyeestä on pikku hiljaa muodostunut yksi vuoden mielenkiintoisimmista uusista nimistä.

Debyyttialbumin odottelun lomassa duo on tiputellut toinen toistaan kovempia sinkkuja, kuten Treat Me Like Fire, Jump So High ja Pharrel Williamsin tuottama Wonder Woman. Voisi kuvitella, että näitä paremmaksi on vaikeaa vielä pistää. Näin ei kuitenkaan ole.

Impossible jatkaa Wonder Womanin viitoittamalla positiivisen sanoman tiellä, jossa ollaan vahvasti juuri sitä, mitä ollaan. Biisi tempaa mukaansa jo alkutahdeista taputusten myötä ja pitää mielenkiinnon sopivasti polveilevalla tunnelmallaan. Impossiblessa yhdistyy kaikki se, mikä tekee Lion Babesta niin mielenkiintoisen. Siinä on funkkia, poppia, elektroa, soulia ja hiphoppia. Se on tyylikkään seksikäs ja moderni, mutta samalla perinnetietoinen.

Mitä mieltä olet Lion Baben Impossiblesta? Kommentoi Anne Lainnon viikon tehoa!