Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Planet Case

Planet Case on Seinäjoelta kotoisin oleva tuore yhtye. Bändi yhdistelee vaihtoehtorokkia, elektroelementtejä ja stadionluokan soundeja. Planet Case mainitsee vaikutteikseen The 1975, Biffy Clyron, Linkin Parkin ja Musen.

Planet Case

Kotipaikkakunta: Seinäjoki

Musiikkityyli: Rock, Alternative, Indierock, Pop

Kokoonpano:

Aleksi Yli-Sissala - laulu

Tuomas Kätkänaho - kitara

Teemu Hakala - kitara & koskettimet

Otto Nyyssölä - basso & koskettimet

Aapo Hakala - rummut

Tykkäämme:

Perfect Sound on kunnianhimoinen ensimmäinen sinkku. Tunnelma on jättimäinen ja anteeksipyytelemätön. Kun yhtye tekee tämän kuuloista stadionluokan rokkia ja tulee vielä Seinäjoelta, Softengine-vertauksilta ei voi välttyä. Kuultavissa on toki myös Coldplayta, 30 Seconds To Marsia ja White Liesia. Kertosäe on upean massiivinen ja kuoronostatukset toimivat hyvin.

Odotamme:

Biisi on lupaava ja kertosäe jää mieleen, mikä on tärkeintä. Kokemuksen mukana tuoma itsevarmuus tarvitaan vielä nostamaan bändi seuraavalle tasolle - ja se löytyy ainoastaan musiikkia ja keikkoja tekemällä. Vaihtoehtoista stadionrokkia tehdään paljon ja jos tähtäimessä on ulkomaat, kannattaa miettiä, mikä Planet Casen erottaa muista yhtyeistä.