Hyppää pääsisältöön

The Offspring kruunasi aurinkoisen Jurassic Rockin

Jurassic Rockia vietettiin hienossa säässä. Koko perheen Jurassic Piknik teki kävijäennätyksen.

The Offspring esiintyi myös viime vuonna Ruisrockissa. // Kuva: Tomi Mikola

Viikonlopun aikana juhlitut Jurassic Rock ja Jurassic Piknik keräsivät Mikkeliin kaiken kaikkiaan 19 500 festarikävijää. Pääosin aurinkoisessa ja helteisessä kelissä bailatussa Jurassic Rockissa oli perjantain ja lauantain aikana 16 000 kävijää, kun taas sunnuntain koko perheen Jurassic Piknik teki kävijäennätyksen keräten 3 500 kävijää.

Jurassic Rockin kohokohtiin kuuluivat ehdottomasti perjantaina yleisöä laulattanut JVG, kesän viimeisen ison keikan vetänyt Apulanta, kovaa rokannut Stam1na sekä odotettu pääesiintyjä The Offspring. Jenkkibändin keikan aikana kenttä oli aivan täynnä innokkaita juhlijoita ja yleisö oli bändin lumoissa keikan alusta loppuun.

Toista kertaa järjestetty Jurassic Piknik oli yleisömenestys jaAntti Tuiskun loistava live-esiintyminen villitsi yleisön täysin. Jari Sillanpään vitsit purivat yleisöön ja tähti oli erittäin tyytyväinen keikkaansa. Keikkaa voidaan huoletta pitää kenraalina stadionkeikkaan.

- Tämä oli paras Jurassic Rock ikinä. Tästä on hyvä jatkaa, ja ensi vuotta suunnitellaan jo kovaa vauhtia, sanoo promoottori Jukka Holmstedt.

Jurassic Rock viettää ensi vuonna 10-vuotisjuhlaansa.

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.