Hyppää pääsisältöön

Toiveuusintajakso: Pate Mustajärvi, Jussi Aaltonen, Juri Lindeman, Heikki Salo

Pate Mustajärvi, Juri Lindeman, Heikki Salo, Jussi Aaltonen ja Sami Hintsanen
Pate Mustajärvi, Juri Lindeman, Heikki Salo, Jussi Aaltonen ja Sami Hintsanen Kuva: Yle/Tanja Juslin jussi aaltonen

Ensi lauantaina kuulemme peritamperelaisten musamiesten keikkakilometrien karaisemaa laulua ja hyvän kaverimeiningin saumaamaa rehtiä laulukisaamista. Pitäkää hatuistanne kiinni, sillä silloin rotvallin reunalta studioon marssii kolme kierrosta veivaamaan ja yleisön pään sekoittamaan Pate Mustajärvi, Jussi Aaltonen, Heikki Salo ja Juri Lindeman!

Popedan aina yhtä pitkää kesää viettävä karismaattinen keulahahmo, Ikurin oma Johnny Cash eli Pate Mustajärvi saa parikseen Jussi Aaltosen, joka on Mustat enkelit -yhtyeen solisti, mutta kunnostautunut myös Popedassa Mustajärveä tuuraavana "Vara-Patena".

Illan toisessa joukkueessa rokaten ja rallitellen kisaavat suomalaisen sananikkaroinnin ja laululyriikan aatelismies Heikki Salo sekä tamperelaista harjurokkia soittavan Hauli Brosin laulava kitaristi, Reinoissaan paikalle kaasutteleva Juri Lindeman.

Se on moro! Tämä jengi ei ole tullut tarjoilemaan käsipäivää tai jossittelemaan kirvesvartta, vaan diplomaattisesti ilmaistuna heidän äijäenergiansa räjäyttää heti ensi tahdeista alkaen studion katon vähintään Näsinneulan korkeuteen. Nämä rockia sata lasissa vetävät miehet ovat lähteneet tähän iltaan joraamaan Reinot jalasta eivätkä vaan sellaista meinaamaan. Illan aikana ehditään kuulla myös sydänalaa kouraisevia klassikkotulkintoja, eli kannattaa se mummon pitsinenäliina nyt kuitenkin varata rintataskuun. Miksaaja voi lähteä vaikka kahville, koska nämä rouheat raspikurkut laulavat nupit kaakossa vaikka sitten ilman mikkiä! Moottoripyörä on moottoripyörä, skootteri on lälläripyörä, joten laita nahkahousut jalkaan, jalat leveään haara-asentoon ja päristele mukana!

Lauantaina 15.8. klo 23.01- Pikauusinta sunnuntaina 16.8. klo 12.15

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.