Hyppää pääsisältöön

Tässä Snapchatin yhdeksän kovaa suomalaista - äänestä suosikkiasi!

Snapchat-sovelluksen suosio on kesän mittaan räjähtänyt Suomessa uusiin sfääreihin. Kuka on lempparisi YleX:n suosituslistalta?

Snapchatin suosio nousee koko ajan Suomessa. // Kuva: YleX / Elina Leino

YleX kertoi viime viikolla kahdeksan vinkkiä sovellukseen juuri sinulle. Kun hallitset snäppäämisen jalon taidon omasta takaa, voit hakea lisää inspiraatiota esimerkiksi näiltä suomalaisosaajilta.

Kuka on mielestäsi Suomen kovin snäppääjä?

1. julia_kivela

Graafinen suunnittelija ja valokuvaaja Julia Kivelä on kerännyt Instagramissa kymmeniä tuhansia seuraajia kauniilla valokuvillaan. Sama linja jatkuu Snapchatissä: Kivelän kuvissa hassuttelun sijaan panostetaan estetiikkaan.

2. themanninen

YleX Viikonlopun juontaja Tommi on kouliintunut snäppääjä. Osoitus Snapchat-taidoista on esimerkiksi tämä video, jossa Tommi opastaa sovelluksen saloihin.

3. mustabarbaari

Räppärillä riittää sanottavaa muissa somekanavissa, eikä Snapchatkään jää tylsäksi. Fanit kiittelevät artistin snäppejä Twitterissä lähes päivittäin.

4. rsjakoirat

Roope Salminen ja Koirat -bändin jäsenet somettavat bändin viralliselta Snapchat-tililtä. Roope Salminen snäppäilee tarinoita arjestaan ja on vienyt seuraajansa esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman kuvauksiin.

5. eskoseppanen

Urheilufani ja vedonlyöntivelho Esko Seppänen reissaa ympäri maailmaa ja hengaa Snapchat-postauksissaan muun muassa Roope Salmisen kanssa.

Seppänen on aktiivinen myös muualla somessa: hän suosittelee esimerkiksi Instagramissa muita snäppääjiä.

6. vikidiviiminen

JVG:n toinen osapuoli VilleGalle nauttii Tarkenee-kesähitin menestyksen lisäksi Snapchat-suosiosta. Artisti innostui sovelluksesta niin paljon, että opasti Vain Elämää -kollegansa Anssi Kelankin käyttämään sitä.

Vikidi Ville Galle Ruisrockissa // Kuva: Katariina Salmi / YleX

7. jannihussi

Fitness-kilpailija Janni Hussi on todennäköisesti vahvempi kuin sinä. Hussin snäppejä seuratessa saattaa iskeä halu saada itsensä kuntoon.

8. antti_tuisku

Suomen tämän hetken suosituimman pop-laulajan Antti Tuiskun suosion kasvu on verrattavissa Snapchatin nousujohteeseen. Seuraamalla selviää, onko peto irti myös somessa.

Ja lopuksi:

9. verohallinto

Jos kaipaat seurattavaksi asiapitoisempaa hassuttelua, vilkaise Verohallinnon uunituoretta Snapchat-tiliä. Sen videoissa ja kuvissa liikutaan Verohallinnon palavereissa ja käydään läpi muun muassa erilaisia tilastoja.

Kuka on mielestäsi listauksen ansiokkain suomalainen Snapchat-käyttäjä? Äänestä alla tai ehdota omaa suosikkiasi! Äänestys päättyy tiistaina 18. elokuuta.

Kuka on Snapchat-suosikkisi?

Lue myös:

YleX kokosi kahdeksan vinkkiä - näin sinustakin tulee Snapchat-guru

Snapchat uudistuu – tämä muutos ei väsytä enää peukaloasi

Joko kaverit kyllästyttävät? Ota Snapchatissa seurantaan nämä suomalaiset 

Yhdysvaltalainen plastiikkakirurgi on supersuosittu snapchatissä – koska hän snäppäilee leikkauksien aikana