Hyppää pääsisältöön

Tekeekö Kapasiteettiyksikkö paluun Cheekin uudella levyllä?

Cheek poseeraa Kapasiteettiyksikön ja Herrasmiesliigan kanssa uudessa Instagram-postauksessaan.

Cheek // Kuva: Warner Music

Suosikkiräppäri jatkaa some-paljastuksiensa sarjaa. Aiemmin Cheek muun muassa julkisti yhteistyönsä Nikke Ankaran kanssa Instagramissa. Tälläkin kertaa kuvaan on merkitty tunniste #alphaomega, joka vaikuttaisi olevan tulevan albumin nimi. A ja O eli alfa ja oomega ovat ensimmäinen ja viimeinen kirjain klassisissa joonialaisen kreikan aakkosissa. Käsite alfa ja oomega on toisinto heprean kielikuvasta, jossa ensimmäistä kirjainta alef käytetään viimeisen kirjaimen taw kanssa ilmaisemaan kokonaisuutta. Ilmaisua käytetään myös Raamatussa sekä Jumalasta että Kristuksesta.

Kapasiteettiyksikkö lopetti kymmenen vuotta kestäneen uransa vuonna 2008 jäähyväiskiertueen merkeissä. Sen jälkeen Tasiksen, Andun ja Uniikin muodostama rap-yhtye on keikkaillut ainoastaan Summer Upin 10-vuotisjuhlissa ja Rähinä Livessä vuonna 2012.

Avaa Instagram postaus

Herrasmiesliigaan puolestaan kuuluvat Cheekin lisäksi TS ja Brädi.

Cheek tekee paluun keikkalavoille Blockfesteillä.

Lue myös:

Cheek aikaistaa paluusinkkunsa julkaisua

Cheek studiossa Nikke Ankaran kanssa