Hyppää pääsisältöön

Tubettaja MeikkiBeibin viisi vinkkiä: Näin otat täydellisen selfien

Duckface on ihan ok! Kauneus-tubettaja MeikkiBeibi eli Niina Kokko tahtoo kanavallaan kannustaa nuoria naisia näyttämään juuri siltä kuin he itse tahtovat.

MeikkiBeibi // Kuva: Kuvakaappaus, YouTube

Niina Kokko eli MeikkiBeibi aloitti tubettamisen vuosi sitten. Kauneus-tubettajan kanavalla on jo lähes 2000 seuraajaa. Kokko tahtoo videoillaan nostaa meikkaamisen arvoa harrastuksena.

- Meikkaaminen ei ole itsekeskeistä touhua. Se on intohimoinen harrastus ja leikkiä, jota ei pidä vähätellä, vaikka sitä harrastavat nuoret naiset.

Kokolla on viisi perusvinkkiä, joiden kanssa selfie onnistuu aina.

1. Valitse oikea kuvakulma

MeikkiBeibin klassikko-ohjeen mukaan selfie otetaan ylhäältäpäin. Kuvakulmassa silmät näyttävät suurilta ja kasvot kaventuvat.

- Toinen vaihtoehto on alhaaltapäin otettu selfie, joka ottaa enemmän kontaktia toiseen ihmiseen. Ylhäältä kuvattu otos on viattomampi, koska silmät suurenevat, MeikkiBeibi neuvoo.

2. Kuvaa luonnonvalossa

Vältä kellertävää, keinotekoista valoa. Käänny ikkunaa tai ovea kohti kuvatessasi.

- Silloin ihoon ei synny pisteitä ja möykkyjä sellaisiin kohtiin, joissa niitä ei ole.

3. Muista keho

Vaikka selfiessä pääkohteena ovat kasvot, myös kehon asennosta pitää huolehtia. Suorista selkä ja pidä leukaa aavistuksen verran ylhäällä.

- Ei niin, että niskat vääntyvät, mutta niin, että kaula näyttää pidemmältä. Ja mikä tahansa kuva näyttää paremmalta, kun siinä on pieni hymy!

4. Ammattilaisen kuvankäsittely: lisää filtterit ensin

Usealla kuvankäsittelyohjelmalla voi rajata kännykällä otettuun kuvaan valkoiset reunukset. MeikkiBeibi muistuttaa, että filtteri kannattaa lisätä kuvaan ennen rajaamista.

- Jos filtterit lisää Instagramissa valkoisen reunuksen jälkeen, reunus värjääntyy keltaisiksi. Kuva on ammattimaisen näköinen, kun muokkaukset tekee ennen rajaamista.

5. Duckface on ok!

Jokainen on kuullut kuittailua pusuhuulikuvista. MeikkiBeibin mielestä duckfacen voi vetää ironisesti tai täysin tosissaan, koska se tuo esiin kasvojen parhaita puolia. 

- Kasvot kaventuvat ja lihakset vetävät kaulan alueen tiukaksi. Siksi se näyttää kaikilla niin älyttömän hyvältä varsinkin, kun otetaan meikkikuvia.

MeikkiBeibi neuvoo, että duckfacen voi tehdä myös lievänä versiona. Kun kuvassa kuvittelee, että huulien välissä on ohut pala paperia, huulet tulevat esille ja kasvot kaventuvat ilman varsinaista ankkanaamaa.

Avaa Instagram postaus