Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Coska

Coska on ruotsalais-suomalainen elektropop-duo Helsingistä. Yhtye julkaisi Benjamin-debyyttisinkkunsa viime vuonna ja uusin Sunstruck on tuorein lohkaisu alkusyksynä julkaistavalta EP:ltä.

Coska

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: elektropop

Kokoonpano:

Manna Borg - laulu
Robert Engstrand - koskettimet

Perustamisvuosi: 2014

Tykkäämme:

Häpeilemättömän positiivista, valoisaa ja hyväntuulista elektropoppia. Mannan ääni on ihanan persoonallinen ja niin itsevarma, että on vaikeaa uskoa Sunstruckin olevan vasta yhtyeen toinen single. Biisissä on suloisia kaikuja Mariah Careyn, Whitney Houstonin ja Kylie Minoguen kasarihiteistä, mutta elektronisella indiepop-otteella modernisoituna.

Odotamme:

Seuraavia sinkkuja ja tulevaa EP:tä. Sunstruck on todella vakuuttava ja antaa odottaa lisää tanssittavia elektropop-biisejä. Kasarifiilistely on vahvaa ja siinä ei ole mitään vikaa, mutta toivomme ettei bändin musiikki jää vaan menneiden vuosikymmenten fiilistelyksi. Vahvemmalla modernilla otteella Coskasta voisi nousta vaikka Suomen CHVRCHES.