Hyppää pääsisältöön

Flow Festival teki kävijäennätyksen: "Onnistui yli odotusten"

Festivaali rikkoi viimevuotisen kävijäennätyksensä yli 10 000 ihmisellä.

Flow Festival toi kymmeniä tuhansia kävijöitä Helsingin Suvilahteen.

Helsingin Suvilahdessa järjesttyllä Flow Festivalilla vieraili kolmen päivän aikana 70 000 kävijää. Viime vuoden aiempi kävijäennätys murskattiin reilusti, sillä vuosi sitten festivaalia juhli paikan päällä reilut 57 000 ihmistä.

- Flow Festival onnistui yli odotusten. Flow’ssa nähtiin kansainvälisesti kiinnostava ohjelma, niin musiikillisesti kuin poikkitaiteellisten sisältöjen ja ruokatarjonnan ja palvelujen puolesta, festivalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio kertoo.

Avaa Instagram postaus

Loppuunmyydyn päätöspäivän kohokohtia olivat muiden muassa päälava-alueen äärimmilleen täyttäneen Beck, Florence + The Machine ja hypnoottista elektroa ja folkia sekoittava Alt-J. Myös kansainvälistä läpimurtoa tekevä Tove Lo villitsi yleisön Black Tentissä.

Vuoden 2016 Flow Festival järjestetään Suvilahdessa 12.–14. elokuuta.

Lue myös:

Helsingin kulttuurijohtaja Weekend Festivalin soittorajoituksista: Yhden ihmisen mielipaha on nyt suurempi asia kuin tuhansien ilo

Flow Festivalin lyhytsarja esittelee ihmisiä, jotka tekevät Flow'sta Flow'n