Hyppää pääsisältöön

Mitä kuuluu lestadiolaisuudesta eronneelle Minnalle nyt!

Minna menetti neljä lasta, kävi läpi rankan avioeron, jätti yhteisönsä ja jäi omilleen ilman koulutusta ja työtä. Mitä Minnalle kuuluu nyt! Vastauksia saamme, kun Tuhkimotarinoiden ohjaaja Mape Morottaja tapaa uudestaan kuusi sarjan naisista.

Ensimmäisessä jaksossa palataan Minnan ohjelman tunnelmiin yhdessä Minnan ystävien kanssa ja kuullaan mitä Minnalle kuuluu tänään! Lisäksi keskustellaan äitiydestä, ystävyydestä ja seksistä. Tuleeko seksistä pakkopullaa, kun joutuu pelkäämään raskaaksi tuloa? Mistä löytää uudelleen nautinto seksiin, pelon sijaan?

Tuhkimotarinoita – Tyttöjen ilta on uusi keskusteluohjelma, jossa palataan monenlaisista elämän aallokoista selvinneiden naisten tarinoihin. Miten tarinat jatkuivat Tuhkimotarinoita -sarjan jälkeen?

Minnaryhmäselfie
Minnaryhmäselfie tuhkimotarinoita

Linkit päivitetty 6.4.2017

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.