Hyppää pääsisältöön

Mitä kuuluu lestadiolaisuudesta eronneelle Minnalle nyt!

Minna menetti neljä lasta, kävi läpi rankan avioeron, jätti yhteisönsä ja jäi omilleen ilman koulutusta ja työtä. Mitä Minnalle kuuluu nyt! Vastauksia saamme, kun Tuhkimotarinoiden ohjaaja Mape Morottaja tapaa uudestaan kuusi sarjan naisista.

Ensimmäisessä jaksossa palataan Minnan ohjelman tunnelmiin yhdessä Minnan ystävien kanssa ja kuullaan mitä Minnalle kuuluu tänään! Lisäksi keskustellaan äitiydestä, ystävyydestä ja seksistä. Tuleeko seksistä pakkopullaa, kun joutuu pelkäämään raskaaksi tuloa? Mistä löytää uudelleen nautinto seksiin, pelon sijaan?

Tuhkimotarinoita – Tyttöjen ilta on uusi keskusteluohjelma, jossa palataan monenlaisista elämän aallokoista selvinneiden naisten tarinoihin. Miten tarinat jatkuivat Tuhkimotarinoita -sarjan jälkeen?

Minnaryhmäselfie
Minnaryhmäselfie tuhkimotarinoita

Linkit päivitetty 6.4.2017

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Tuhkimopäivä: Huutokauppaa, ystäviä ja yksisarvisia

  Huutokauppa ja yksisarvishoito värittivät Anskun päivää.

  Pari vuotta sitten Ansku olisi toivonut tuhkimopäivältään adrenaliinia, laskuvarjohyppyä ja miesstrippareita. Elämäntilanteen vilkastuttua vähän liiaksikin hän lopulta toivoi jotain rauhallisempaa ja ystävät laittoivat tuumasta toimeen.

 • Vahvinkin voi heikolla hetkellä ajautua itsetuhoisuuteen

  Tuhkimotarinoiden päähenkilöt pohtivat selviytymistään.

  Ulla halvaantui 15-vuotiaana ja päätyi pyörätuoliin. Nyt hän ajaa ratamoottoripyörää ja on kahden lapsen äiti. Heikkojakin hetkiä on ollut - ainakin aluksi. Tuhkimotarinoiden kolmannen tuotantokauden päähenkilöt tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Mitä kuuluu, Ulla? -jakson kuvauksissa. He löysivät paljon yhtäläisyyksiä niin toistensa itsetuhoisista ajatuksista, identiteetin rakentamisesta kuin selviytymiskeinoistaankin.

 • TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt?

  Mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöille kuuluu nyt?

  TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa ohjaaja Mape Morottaja haluaa tietää mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöiden elämässä on tapahtunut kuvausten jälkeen ja kutsuu heidät kylään.

 • Miltä tuntuu pelätä, että läheinen tappaa itsensä?

  Nannan mieli särkyi ja veli pelkäsi Nannan satuttavan itseää

  Nannan pikkuveli teki itsemurhan. Isosiskon mieli särkyi. Hän päätyi yrittämään itsemurhaa ja lopulta mielisairaalaan. Pikkuveli Jussi oli menettänyt juuri veljensä ja joutui nyt pelkäämään siskonsa elämän puolesta. Miltä tuntuu pelätä läheisensä satuttavan itseään?