Hyppää pääsisältöön

Onko kulttisarja Bel Airin prinssi tekemässä paluun?

Will Smithin ja Alfonso Ribeiron tähdittämää Bel Airin prinssiä tehtiin kuusi tuotantokautta vuosina 1990–1996.

Bel Airin prinssiä on julkaistu yhteensä 148 jakson verran. // Kuva: YouTube.com / WYDcaseiro

_Twin Peaksin ja Salaisten Kansioiden_lisäksi myös kolmas 1990-luvun kulttisarja on tekemässä paluuta. Will Smithin johtama Overbook Entertainment -tuotantoyhtiö on tekemässä Bel Airin prinssistä uutta, 2000-luvun versiota, TVLine kertoo.

Varietyn lähteiden mukaan Smith olisi tuotantoyhtiöineen työstämässä täysin uutta sarjaa, joka perustuisi Bel Airin prinssiin, mutta jossa olisi eri henkilöhahmot.

Tulevan sarjan suunnittelu on vasta alussa, mutta jo nyt on varmaa, että Will Smith ei – monien harmiksi – näyttele sarjassa, vaan tulee toimimaan sen tuottajana.

Alkuperäisessä Bel Airin prinssissä Will Smithin esittämä rasavilli teini Will muutti Philadelphian lähiöstä Los Angelesin Bel Airin rikkaalle asuinalueelle tätinsä, setänsä ja näiden kahden lapsen luo. Näyttelemisen lisäksi Smith kirjoitti sarjan supersuositun tunnuskappaleen yhdessä tuottajana ja muusikkona tunnetun Quincy Jonesin kanssa.

Bel Airin prinssin jälkeen Smithin muusikko- ja näyttelijänura lähti liitoon. Muun muassa Miami-kappaleesta tunnettu räppäri on esiintynyt esimerkiksi Men in Black  -elokuvatrilogiassa ja on parhaimmillaan ollut Hollywoodin eniten tienaava miesnäyttelijä.

Lue myös:

Ennennäkemätön sarjakuvaleffa – miksi Suicide Squadia odotetaan niin innolla?

YleX Kesäaamu: Tämän takia Will Smith on maailman paras