Hyppää pääsisältöön

Toiveuusintajakso: Paula Koivuniemi, Laura Alajääski, Antti Railio ja Osku Ketola

Osku Ketola, Antti Railio, Paula Koivuniemi, Laura Alajääski & Sami Hintsanen
Osku Ketola, Antti Railio, Paula Koivuniemi, Laura Alajääski & Sami Hintsanen Kuva: Yle/Tanja Juslin osku ketola

Tänään nähdään, miten mestari on oppilaansa koulinut, kun The Voice of Finland -laulukisasta tutut kilpailijat saapuvat Tartu Mikkiin -studioon tähtivalmentajansa kanssa. Luvassa on kolme mielenkiintoista erää, jossa suomalaisen iskelmän merkkilaulaja ja suurimmat hitit kohtaavat juuri syttyneitä laulutaivaan tähtiä.

Hyvät naiset ja herrat, tämä leidi ei esittelyjä kaipaa, joten mennään suoraan asiaan. Studioon saapuu nyt suomalaisen iskelmän ikoni, todellinen kaikkien tuntema Aikuinen nainen Paula Koivuniemi! Hän saa illan kisaan parikseen yhden tähtivalmennettavistaan eli Laura Alajääskin, jonka ihanaa ääntä on kuultu myös Tampereen Työväen Teatterin The Addams Familyssa ja Prinsessa-musikaalissa.

Toisessa joukkueessa tuoretta miehistä lauluvoimaa ja äänitaituruutta edustavat kaksi mestari Koivuniemen tähtivalmentamaa artistia. Toinen on Osku Ketola, Seinäjoen Rytmikorjaamon tapahtumakehittäjä sekä pohjanmaalaisen Palava-yhtyeen solisti. Toinen puolestaan on vuoden 2013 koko The Voice of Finland -kisan voittanut kansansuosikki Antti Railio.

Tähtiloistetta riittää nyt kotikatsomoihin asti ja lavakarisma valaisee kotikadunkin! Tämä nelikko ei jäädy kameroiden edessä, vaan suorastaan syttyy tuleen. Ensimmäisestä numerosta alkaen metronomi näyttää kahtasataa ja bändilläkin pukkaa heti hikeä hiiltä komppikoneeseen lapioidessa! Nyt kannattaa varautua siihen, että kotisohvalla saattaa tulla pakottava tarve laulaa mukana illan hittirykelmässä. Studiossa kisailun lomassa laulajat ottavat tiimihalia, heittävät ylävitosta ja antavat piiskaa; Sami sen sijaan puhuu murretta ja soittaa rumpuja. Ja arvatkaas mitä? Lasin todellakin voi laulaa rikki, minkä tänä iltana saa todistaa koko Tartu Mikkiin -katsojakunta.


Lauantaina 22.8. klo 23.06
Pikauusinta sunnuntaina 23.8. klo 12.15

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.