Hyppää pääsisältöön
Aihesivun FTW pääkuva

FTW Back in the Game!

FTW ryhmäkuva
FTW J0P, Glyffi, Herbalisti ja Lakko FTW ryhmäkuva Kuva: Yle/Johanna Lind ja Milla Sillanpää glyffi

Viime keväänä startannut FTW on täällä taas. Entistäkin herkullisemmalla kaudella pelataan jälleen toinen toistaan koukuttavampia pelejä, joita isännöivät vanhat tutut tubettajat Lakko, Glyffi, Herbalisti ja J0P.

Uuden kauden pelitarjonta sisältää kattauksen supersuosittuja pelejä, tuulahduksia indiemaailmasta ja tietysti myös suomalaisia pelitaidonnäytteitä.

Tänä syksynä mennään eikä meinata: harjoitusstriimit vaihtuvat koosteisiin, joissa pojat treenaavat ja suorittavat katsojien antamia haasteita. Lisäksi pientä helppiä on luvassa niin striimaajille kuin katsojillekin, sillä jokaisesta pelattavasta pelistä julkaistaan J0Pin tekemä esittelyvideo. Keskiviikkoillat on varattu tietysti livestriimeille, jotka eivät esittelyjä kaipaa. Ja jotta pelaaminen ei olisi aivan liian helppoa, tuttu nelikko saa syksyn mittaan haastajikseen erilaisia vierailevia tähtiä.

FTW elää tuttuun tapaan Facebookissa, sekä Instagramissa ja Twitterissa hastagilla #yleftw.

Kommentit