Hyppää pääsisältöön

Starttaa syksysi #ryhtihaasteella!

Helenan #ryhtihaaste
Helenan #ryhtihaaste Kuva: Yle, Jari Pussinen pus

Mistä paheesta haluaisit päästä eroon?
Entä olisiko nyt vihdoin aika aloittaa uusi harrastus tai ryhtyä pitämään huolta terveydestä vaikka liikkumalla enemmän?
Mitä jos päättäisit pitää tänä syksynä enemmän yhteyttä ystäviin tai vaikka isovanhempiin?

Nyt jos koskaan pienten tai miksei suurtenkin elämänmuutosten tekeminen on helppoa, sillä sparraajana toimii koko Suomi! Lähde mukaan Puoli seiskan #ryhtihaasteeseen ja kerro oma haasteesi julkisesti, joko twitterissä tai instagramissa liittämällä haasteeseesi tunnisteet #ryhtihaaste ja #puoli7. Mukaan voit haastaa itsesi lisäksi myös kaverisi, puolisosi, ystäväsi tai vaikka koko työyhteisön. Mitä enemmän meitä on mukana sitä ryhdikkäämmin syksy starttaa!

Päivikin treeniblogista vinkkejä ryhdin hoitoon

Päivikin ryhtihaaste
Päivikin ryhtihaaste Kuva: YLE, Jari Pussinen ryhtihaaste

Puoli seiskan Päivikki Koskinen starttasi oman #ryhtihaasteensa jo aiemmin kesällä. Hän kuuli vuosi sitten potevansa kännykkäniskaa ja pitkään pohdittuaan päätti ottaa vaivastaan niskalenkin. Nyt Päivikki treenaa tiukkaa treeniohjelmaa noudattaen saadakseen ryhtinsä kuntoon. Voit seurata Päivikin #ryhtihaasteen etenemistä treeniblogista, joka löytyy tästä. Blogista löytyy myös käytännön vinkkejä ja oivalluksia siitä, miten meistä jokainen voi ehkäistä ja hoitaa selkävaivoja.

Mukaan #ryhtihaasteeseen pääset myös täällä verkossa. Kirjoita #ryhtihaasteesi paperille, ota selfie ja osallistu tässä:

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän