Hyppää pääsisältöön

Rauhassa – koe huippuartistit ennennäkemättömän läheltä!

Pariisin kevät, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Maija Vilkkumaa, Egotrippi ja Robin uudessa lämminhenkisessä musiikkisarjassa
Pariisin kevään, Jenni Vartiaisen, Jukka Pojan, Maija Vilkkumaan, Egotripin ja Robinin intiimit Rauhassa-keikat ovat täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia. Pariisin kevät, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Maija Vilkkumaa, Egotrippi ja Robin uudessa lämminhenkisessä musiikkisarjassa Kuva: Yle Kuvapalvelu rauhassa

Uudessa musiikkisarjassa kotimaiset huippuartistit kohtaavat yleisönsä ennennäkemättömän läheltä. Kuusiosainen Rauhassa Kakkosella ja Yle Areenassa maanantaisin 24.8. - 5.10. klo 21. Rauhassa-sarjan nettisivuilta löydät myös paljon lisämateriaalia jokaiseen jaksoon.

Rauhassa-sarjan pääosassa on musiikki – rauhassa ja intiimisti. Yksi kerrallaan Mediapoliksen studion stagelle nousevat Jenni Vartiainen (24.8.), Jukka Poika (31.8.), Egotrippi (14.9.), Pariisin Kevät (21.9.), Maija Vilkkumaa (28.9.) ja Robin (5.10.), joka marssittaa lavalle myös joukon yllättäviä vierailijoita. Intiimeissä studiokonserteissa artistilla on yleisöä ympärillään joka puolella.

Tänä karaoke-, cover-versio- ja kilpailuformaattien kulta-aikana Rauhassa kohtaa artistin esittämässä intiimisti ja rauhassa omaa musiikkiaan ja oman yhtyeensä kanssa, avaamassa laulujensa taustoja sekä musiikin tekemisen ja esiintymisen luovaa prosessia. Sarja zoomaa lähelle artistin ajatuksia ja valottaa hänen persoonaansa.

-Ajatuksena on tuoda artisti alas estradilta lattialle, yleisön keskelle ja lähelle ohjelman katsojia. Ohjelman erikoisuutena on pop-up-biisi, missä artisti kohtaa yleisönsä yllätyksellisessä ympäristössä, sarjan tuottaja Juhani Kansi kuvailee.

Honey B & T-Bones -yhtyeestä tuttu Aija Puurtinen juttelee artistien kanssa elämästä ja musiikin tekemisestä. Hän on soittajien piirissä luottamusta nauttiva, arvostettu muusikko ja pedagogi, joka myös esiintyy ohjelmassa artistin kanssa.

-Samalla taltioimme Ylen arkistoihin tämän päivän merkittävää populaarimusiikkikulttuuria tuleville sukupolville, Kansi myhäilee.

Instagram-tunnelmia kuvauksista

Artistit, studioyleisö ja Yle Musiikki jakoivat tunnelmia kuvauspäiviltä Instagramissa.

Egotrippi tapasi Pasilan ylikomisarion, Jenni Vartiainen heitti Aija Puurtisen kanssa yllätyskeikan Tampereen yhteiskoulun lukion naistenhuoneessa ja sarjan nimi ei ehkä kuvannutkaan Maija Vilkkumaan keikan fiilistä...

Skip Instagram post

Skip Instagram post

Skip Instagram post

Skip Instagram post

Skip Instagram post

Kommentit

Yle TV2