Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Rauhassa pääkuva

Pelit ja vehkeet

Tomas Niemistö Rauhassa-sarjan kuvauksissa
Tomas Niemistö Rauhassa-sarjan kuvauksissa Kuva: Yle / Miikka Varila tomas niemistö

Millaisilla soittimilla ja laitteilla Rauhassa-sarjassa esiintyvät kitaristit soittavat? Pelit ja vehkeet käy läpi kuuden Rauhassa-kitaristin soittokaluston. Soundinäytteitä ja soittamisen filosofiaa mahtuu mukaan.

Videoilla esiintyvät kitaristit ovat Riku Karvonen (Jenni Vartiainen), Jori Hulkkonen (Sound Explosion Band), Skele (Egotrippi), Artturi Taira (Pariisin Kevät), Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa) sekä Tomas Niemistö (Robin).

Rauhassa esitysajat, Yle TV2 klo 21. Katsottavissa verkossa TV-lähetyksen jälkeen.

Vieraile myös Rauhassa-verkkosivuilla, joilta löytyy paljon TV:ssa näkemätöntä materiaalia, mm. ekstrabiisejä ja hienot valokuvat.

Kommentit