Hyppää pääsisältöön

Räppäri Prinssi Jusuf pelasti tuntemattoman naisen hengen metrotunnelissa

Uff Veli -kappaleesta tunnettu räppäri Prinssi Jusuf pelasti tuntemattoman naisen hengen Helsingissä Taiteiden yönä.

Prinssi Jusuf // Kuva: Teemu Saarinen/YleX

Prinssi Jusuf, 24, joutui keskelle vaaratilannetta Helsingissä torstaina 20. elokuuta, kun räppäri oli matkalla kavereidensa luokse pelaamaan. Jusuf odotti metroa Helsingin rautatieasemalla, kun humalainen mies aiheutti odottamattoman vaaratilanteen.

- Asemalla tuli vastaan neljä suunnilleen 30-vuotiasta kaveria, jotka olivat ottaneet vähän alkoholia. Yhdellä heistä oli skeittilauta ja hän skeittasi metrotunnelissa. Mies ohitteli jengiä, kunnes hän ilmeisesti löi vahingossa kädellä erästä naista, Jusuf kertoo.

Nainen tippui tönäisyn vuoksi metrokiskoille ja huusi apua. Seuraava metro oli tulossa asemalle kahden minuutin kuluttua.

- Menin hetkeksi shokkiin. En ollut ikinä kokenut sellaista, että joku on jäämässä metron alle. Kukaan muu ei aluksi auttanut naista. Juoksin ja hyppäsin raiteille auttamaan ja pyysin lisäapua. Muutama mies tuli auttamaan, jotta saimme nostettua naisen ylös.

Vaaratilanteen aiheuttanut skeittari poistui välittömästi tapahtumapaikalta.

- Ärsyynnyin siitä, ettei hän pyytänyt anteeksi naiselta. Kun vartijat tulivat paikalle ja pyysivät rauhaa, niin lähdin kavereiden luokse. Toivottavasti naisella on kaikki hyvin.