Hyppää pääsisältöön

Comebackin tekevä Cheek: Opettelin sanoja katsomalla omia musavideoitani YouTubesta

Tauolta keikkalavoille Blockfest-lauantaina palaava Cheek myöntää, ettei muistanut kaikkien biisiensä sanoja taukonsa jälkeen.

Supersuosittu Cheek piti vuoden mittaisen tauon, jonka aikana hän ei räpännyt ollenkaan. Osa lyriikoistakin ehti unohtua muusikon reissatessa ympäri maailmaa.

- Kävin karistelemassa ruostetta bänditreeneissä. Huomasin unohtelevani sanoja. Kun menin treeneistä himaan, niin katsoin omia musavideoitani YouTubesta ja harjoittelin lyriikoita, Cheek kertoo.

Räppäri uskoo, että jättimäinen paluukeikka menee hyvin. Hän luottaa tuplaajiinsa Brädiin ja TS:ään.

- Koko meidän jengi on hyvässä vedossa. Saattaa olla erilainen lataus. En ole koskaan ennen ollut poissa ja tullut takasin. Toivon, että fiilis räjähtää.

Cheek julkaisi Blockfest-perjantaina Instagram-videon, jonka avulla hän halusi opettaa ihailijoilleen myös toisen uuden biisin Sä huudat -kappaleen lisäksi.

- Fanit ovat lähettäneet mulle videoita. Jengi on ottanut Sä huudat -biisin sanat hyvin haltuun. Yritin opettaa toistakin biisiä faneille videon kautta. Sen nimi on Chekkonen. Fanit osaavat varmaan senkin jo.

Skip Instagram post

Chekkonen on yksi Cheekin eli Jare Tiihosen alter egoista. Nimen ovat keksineet räppärin ystävät.

- Loin siitä mun alter egon, supersankarin. Chekkosella on viitta, Cheek on jossain välimaastossa ja Jarella on reinot jalassa.

Katso Cheekin haastattelu ja paluukeikka TV2:lta klo 19.10 alkavassa lähetyksessä.