Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

MARJUT

MARJUT on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka yhdistää musiikissaan melodista poppia ja modernia R&B:tä. MARJUTin innoittajiin kuuluvat muun muassa Mariah Carey, Beyoncé, MØ ja Lana Del Rey.

Marjut

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: R&B, pop, elektropop

Kokoonpano: Marjut Backman

Tykkäämme:

Hightlight on laadukas, monipuolinen ja raikas elektrovivahteinen biisi, jota tekee mieli laulaa mukana. Marjutista tulee kevyet Foxes-fiilikset, mikä onmahtavaa! Nainen on tuttu X-Factorista ja Uuden musiikin kilpailussa hänet on nähty Judyna Kisscollector-biisin kanssa. On hienoa huomata, miten artisti on kehittynyt vuosien varrella ja päässyt lähemmäksi omaa, tyylikästä soundia.

Odotamme:

Biisi on vahva, mutta Marjutin ääneen kaipaamme vielä jotain persoonallista sävyä ja kujeilevuutta, joka erottaa hänet vahvasti muista naislaulajista. Kannattaa myös rohkeasti lähteä kokeilemaan erilaisia ulottuvuuksia musiikkiin. Jos Hightlight olisi annettu esimerkiksi Ella Eyrelle, siihen olisi heitetty lisäkierroksia trendikkäillä drum 'n bass -nostatuksilla ja Karen Hardingin tapauksessa biisiin olisi napattu housevaikutteiset taustat. Odotamme innolla erilaisia remixejä biisistä, joten rohkeasti ottamaan yhteyttä elektronisen musiikin osaajiin!

Lue Marjutin haastattelu tästä!