Hyppää pääsisältöön

Toiveuusintajakso: Diandra, Mikael Gabriel, Uniikki, Laura Voutilainen ja Robin

Tartu Mikkiin Live 2013
Tartu Mikkiin Live 2013 Kuva: Yle/Laura Pohjavirta diandra

Terveisiä Tampereelta! Kesän viimeisissä toiveuusinnoissa nähdään lähes tuhatpäisen yleisön edessä 31.8.2013 Tartu Mikkiin Live -tapahtumassa Tampereen Pakkahuoneella kuvattu Jatkot-osio, jossa nähdään että kuullaan illan supertähtien konsertti - Tartu Mikkiin Jatkot.

Tässä tähtivieraiden konsertissa mukana ovat Diandra, Mikael Gabriel, Uniikki, Laura Voutilainen, Antti Railio ja sensaatiomaisen suosittu Robin. Mikael Gabriel ja Uniikki huudattavat täysin villiintynyttä yleisöä niin omilla biiseillään kuin Robinin sinkkuesityksen vierailullaankin. Diandra ja Laura Voutilainen sooloilevat ja duetoivat Pakkahuoneen katon ilmaan. Antti Railio puolestaan laittaa äänialat uusiksi soolona ja vaihtaa duettona Samin kanssa Suomen isoimman rockvaihteen silmään. Pidä penkistä kiinni ja tule Pakkahuoneen musiikilliseen mahtimenoon mukaan! Tämän lähemmäksi livekokemusta ei televisiossa pääse!


Sunnuntaina 30.8. klo 00.10
Pikauusinta sunnuntaina 30.8. klo 12.15

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.