Hyppää pääsisältöön

YleX:n Mäkkäri syksyllä mukana Voitolla yöhön -viihdeohjelmassa

MTV3 näyttää 20.9. alkaen Voitolla yöhön -ohjelman, jossa julkkikset yrittävät selviytyä erilaisista haasteista. Menossa on mukana YleX:n juontaja Mäkkäri.

MTV3 julkisti viime perjantaina uuden Voitolla yöhön -tv-ohjelman osallistujat. Heistä yksi on YleX Jälkästä tuttu Mäkkäri eli Juuso Mäkilähde.

Ohjelma perustuu kansainväliseen I can do that -formaattiin, jossa seitsemän julkisuudesta tuttua henkilöä kohtaa viikoittain uuden taitoa tai lahjakkuutta vaativan haasteen - oli kyseessä sitten sirkus tai musiikki.

Kilpailijoilla on viikko aikaa harjoitella haasteeseen. Harjoittelun tulos selviää suorassa lähetyksessä. Katsojat äänestävät, kuka selviytyy kustakin koettelemuksesta parhaiten, mutta kukaan ei putoa kilpailusta. Sen sijaan kilpailijat keräävät pisteitä ja korkeimman pistemäärän saanut voittaa.

Avaa Instagram postaus

Mäkkärin lisäksi voitolla yöhön pyrkivät lähtemään ex-missi Viivi Pumpanen, kansanedustaja Susanna Koski, mediapersoona Aki Linnanahde, juontaja Elina Kottonen, muusikko Petri Nygård sekä näyttelijä Jukka Rasila.

Lue myös:

Vikin ja Mäkkärin Festarisimulaattorin valokuvakoulutus päättyy nolosti – "Pistetään poikki"

Viki laittoi Mäkkärin kärsimään - näin käy, kun ei osaa laulaa

Kuinka kauan aiot tehdä musiikkia, Petri Nygård?