Hyppää pääsisältöön

One Direction vahvistaa: "Emme eroa, vaan jäämme tauolle"

Maanantaina kohistiin poikabändi One Directionin tauosta, jonka osa faneista pelkäsi jäävän lopulliseksi. Bändin jäsenet kuitenkin kertoivat Twitterissä, että ura jatkuu pienen hengähdystauon jälkeen.

One Direction saapuu Suomeen 27. kesäkuuta.

Huippusuosittu One Direction pitää hyvin ansaitun tauon meneillä olevan On The Road Again -kiertueensa jälkeen. Kun huhuja ei oltu vielä vahvistettu, osa yhtyeen faneista oli huolissaan tauon pituudesta. Nyt bändin jäsenet Niall Horan ja Louis Tomlison kuitenkin kertovat Twitterissä, että One Direction ei ole hajoamassa.

One Direction todella ymmärtää valtavan fanijoukkonsa arvon. Louis Tomlinson kiitti ihailijoita heidän uskomattomasta tuestaan ja lupasi, että tauko jää vain tauoksi.

1D-fanit suhtautuivat taukouutiseen yllättävän rauhallisesti jo huhujen kiertäessä. Moni rauhoitteli toisia ihailijoita somessa jo silloin, kun uutista ei oltu vielä vahvistettu.

Nyt viimeisetkin epäilijät voivat huokaista helpotuksesta. Monet ottivat uutisen tauosta huumorilla, sillä nyt faneilla on aikaa keskittyä myös muihin asioihin kuin vain fanittamiseen.

Lue myös:

One Direction nostaa rimaa: Ensin yllätyssinkku, nyt NASA:n avaruuskeskuksessa kuvattu video

Erosta maailmanparannukseen – näin directionerit reagoivat 1D:n tapahtumarikkaaseen vuoteen

Zayn Malik ja Tyler, The Creator sopivat yllättävästä yhteistyöstä Twitterissä

One Directionin maailmanpelastuskampanja uhkaa jäädä isyyskohun varjoon