Hyppää pääsisältöön

Uusi aasialaiseen musiikkiin keskittyvä festivaali Helsinkiin – bileet jatkuvat neljään asti aamuyöllä

Kiinalainen festivaalituottaja Modern Sky järjestää festivaaleja 24:ssä kaupungissa Kiinassa sekä New Yorkissa ja Seattlessa – ja nyt ensimmäistä kertaa myös Helsingissä.

Modern Sky -festivaalialue // Kuva: Promokuva

Kansainvälinen Modern Sky -festivaali järjestetään Helsingin Telakkarannassa 28.- 29. elokuuta. Tapahtuma tuo kaupunkiin vaihtoehtorockin, indiepopin ja elektron ajankohtaiset nimet Aasian metropoleista ja Pohjoismaista.

- Kaikilla artisteillamme on kansainvälistä kuhinaa. Haluamme tuoda uutta Aasia-kulmaa tänne, festivaalijohtaja Jani Joenniemi kertoo YleX:lle.

Tapahtuma jatkuu poikkeuksellisen myöhään moniin muihin festareihin verrattuna, sillä festivaalialueeseen kuuluu myös Helsingin Nosturin baarit.

- Festareiden aukioloajoista on ollut paljon puhetta viime aikoina. Meillä jatkuu festarit neljään saakka, Joenniemi sanoo.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa kansainväliset artistit Thaiboy Digital, Zhala, Nova Heart ja Hedgehog. Kotimaisia kiinnityksiä ovat puolestaan Jaakko Eino Kalevi, Ronya, Noah Kin ja Teksti-TV 666. Musiikin lisäksi tarjolla on myös puheohjelmaa ja sarjakuvia.

Lue myös:

Weekend Festivalia ollaan ajamassa pois Helsingistä