Hyppää pääsisältöön

Mitä kuuluu häpeän kanssa kamppailleelle Katjalle nyt!

Katja sairastaa etenevää alaraajahalvausta. Hänen suuri pelkonsa oli, että myös hänen kaksoistyttönsä perivät äitinsä sairauden – ja näin myös kävi. Katja halusi katkaista vamman tuoman häpeän kierteen, jotta hänen tyttärensä eivät joudu elämään häpeän ikeen alla. Mitä Katjalle kuuluu nyt!

Sen saamme tietää, kun Tyttöjen illan sohvalle Tuhkimotarinoiden ohjaajan Mape Morottajan kanssa istahtaa Katja. Lisäksi keskustellaan ihmisten julmuudesta anonyymeilla keskustelupalstoilla ja kuullaan miten Katjan kirjoitushommat ovat edenneet!

Tuhkimotarinoita – Tyttöjen illassa palataan Katjan tarinaan yhdessä ystävien kanssa, keskustellaan ja kuullaan, mitä Katjalle kuuluu tänään!

Katjan ryhmäselfie2
Katjan ryhmäselfie2 tuhkimotarinoita


Kaikki jaksot Areenassa!


Seuraa meitä:
https://www.facebook.com/tuhkimotarinoita

https://instagram.com/tuhkimotarinoita/

https://twitter.com/tuhkimotarinoit

Lisää ohjelmasta

 • Vuoden ITE-taiteilija Paula Huhtanen halusi näyttää, että Kittilästäkin voi selvitä hengissä

  Kuusi kuvaa Paula Huhtasen elämästä.

  Kuvataiteilija Paula Huhtanen kurkisti lapsena Reidar Särestöniemen ateljeen avaimenreiästä ja sai nuorena piirtäjänä neuvoja Kalervo Palsalta. Lapsuuteen ja nuoruuteen Kittilässä loi varjonsa äidin ennenaikainen kuolema ja paikkakunnan henkinen kylmyys. Paula Huhtasesta kasvoi kuvantekijänä rohkea oman tiensä kulkija sekä myös vuoden 2020 ITE-taiteilija.

 • Arto Köykkä – Ate, ihminen jonka ammatti sattuu olemaan pappi

  Arto Köykkä ei puhu pappina olemisesta, jollei kysytä.

  Kappalainen, rovasti ja teologian tohtori Arto Köykkä on mieluiten koruttomasti pelkkä pappi. Hänen vastuualueenaan on Pirkkalan seurakunnan nuorisotyö, eikä etenkään siinä tehtävässä titteleitä kaivata. Nuorille ja monille seurakuntalaisille hän onkin Ate: ihminen, jonka ammatti nyt sattuu olemaan pappi.

 • Musiikin moniottelija Aija Puurtinen: ”Musiikillisesti olen saanut toteuttaa itseäni enemmän kuin osasin unelmoida”

  Tohtoritason laulaja Aija Puurtisella myös basistiura.

  Muusikko Aija Puurtisen laulu- ja soittotyyliä ei voi niputtaa yhden genren alle. Parhaiten hän viihtyy sekä esiintyjänä että laulajana omien sävellyksiensä musiikillisessa maailmassa. Aijan musiikissa elävät monenlaiset tyylit niin, että välillä siitä tunnistaa suomalaisen kansanmusiikin, folkin, puuvillapeltojen bluesin, soulin, gospelin, rockin tai jopa tangon vivahteita.