Hyppää pääsisältöön

Naistenosasto B4

Kuvassa Naistenosasto B4:n Dr Pippa Moore (Vicki Pepperdine), Nurse Kim Wilde (Jo Brand) ja Sister Den Flixter (Joanna Scanlan)
Osastonlääkäri Pippa Moore, sairaanhoitaja Kim Wilde ja terveyssisar Den Flixter työskentelevät nyt suursairaalassa Kuvassa Naistenosasto B4:n Dr Pippa Moore (Vicki Pepperdine), Nurse Kim Wilde (Jo Brand) ja Sister Den Flixter (Joanna Scanlan) Kuva: Yle Kuvapalvelu naistenosasto b4

TV1 keskiviikkoisin 25.11. - 30.12.2015 klo 16.20 -16.50
Yle Areenassa 7 päivää

Näyttelijöiden itsensä käsikirjoittama brittikomediasarja Naistenosasto B4 sairaalan naistenosaston arjesta palaa ruutuun 3. tuotantokauden jaksoin.

Äärirajoillaan työskentelevä hoitohenkilökunta on uusien haasteiden edessä. Tuttu ja turvallinen naistenosasto B4 on pannut pillit pussiin, tietenkin säästösyistä.

terveyssisar Den Flixter ja sairaanhoitaja Kim Wilde
Den ja Kim uudessa työpaikassa. terveyssisar Den Flixter ja sairaanhoitaja Kim Wilde Kuva: Yle Kuvapalvelu naistenosasto b4
Koko toiminto on siirretty uusiin moderneihin tiloihin, steriilin suursairaalan kookakkoselle. Ihan vaan jo jättisairaalan sokkeloissa perille löytäminen on merkkisuoritus!

Tehostus on yhä päivän sana ja joka paikasta viilataan edelleen, mutta osastonlääkäri Pippa (Vicki Pepperdine) ei ole luopunut kunnianhimoisesta ulostetutkimuksestaan. Ja vaikka haastetta on ihan kotitarpeiksi asti pelkissä arkirutiineissa, niin lisää on luvassa varsinkin Denille (Joanna Scanlan), joka saa kuulla omalta lääkäriltään varsin hämmentävän uutisen.

Potilasten persoonallisuuksien ja hoidettavien diagnoosien kirjo on yhtä laaja kuin ennenkin, sitä vihoviimeistä hypokondrikkoa myöten. Pidä siinä sitten naama peruslukemilla ja yritä olla sohimatta kenenkään herkkähipiäisen tontille!

Getting on, S3. Tuotanto: Vera Productions, Britannia 2012. Pääosissa: Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine, Ricky Grover, Cush Jumbo. Käsikirjoitus: Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine. Sasrja on esitetty TV1:llä edellisen kerran syys-lokakuussa 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit