Hyppää pääsisältöön

Naistenosasto B4

Kuvassa Naistenosasto B4:n Dr Pippa Moore (Vicki Pepperdine), Nurse Kim Wilde (Jo Brand) ja Sister Den Flixter (Joanna Scanlan)
Osastonlääkäri Pippa Moore, sairaanhoitaja Kim Wilde ja terveyssisar Den Flixter työskentelevät nyt suursairaalassa Kuvassa Naistenosasto B4:n Dr Pippa Moore (Vicki Pepperdine), Nurse Kim Wilde (Jo Brand) ja Sister Den Flixter (Joanna Scanlan) Kuva: Yle Kuvapalvelu naistenosasto b4

TV1 keskiviikkoisin 25.11. - 30.12.2015 klo 16.20 -16.50
Yle Areenassa 7 päivää

Näyttelijöiden itsensä käsikirjoittama brittikomediasarja Naistenosasto B4 sairaalan naistenosaston arjesta palaa ruutuun 3. tuotantokauden jaksoin.

Äärirajoillaan työskentelevä hoitohenkilökunta on uusien haasteiden edessä. Tuttu ja turvallinen naistenosasto B4 on pannut pillit pussiin, tietenkin säästösyistä.

terveyssisar Den Flixter ja sairaanhoitaja Kim Wilde
Den ja Kim uudessa työpaikassa. terveyssisar Den Flixter ja sairaanhoitaja Kim Wilde Kuva: Yle Kuvapalvelu naistenosasto b4
Koko toiminto on siirretty uusiin moderneihin tiloihin, steriilin suursairaalan kookakkoselle. Ihan vaan jo jättisairaalan sokkeloissa perille löytäminen on merkkisuoritus!

Tehostus on yhä päivän sana ja joka paikasta viilataan edelleen, mutta osastonlääkäri Pippa (Vicki Pepperdine) ei ole luopunut kunnianhimoisesta ulostetutkimuksestaan. Ja vaikka haastetta on ihan kotitarpeiksi asti pelkissä arkirutiineissa, niin lisää on luvassa varsinkin Denille (Joanna Scanlan), joka saa kuulla omalta lääkäriltään varsin hämmentävän uutisen.

Potilasten persoonallisuuksien ja hoidettavien diagnoosien kirjo on yhtä laaja kuin ennenkin, sitä vihoviimeistä hypokondrikkoa myöten. Pidä siinä sitten naama peruslukemilla ja yritä olla sohimatta kenenkään herkkähipiäisen tontille!

Getting on, S3. Tuotanto: Vera Productions, Britannia 2012. Pääosissa: Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine, Ricky Grover, Cush Jumbo. Käsikirjoitus: Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine. Sasrja on esitetty TV1:llä edellisen kerran syys-lokakuussa 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.