Hyppää pääsisältöön

Perusta oma leffakerho!

docventures leffakerhot
docventures leffakerhot docventures

Dokumentteja ei kannata katsoa yksin! Sen ovat todistaneet menneiden kausien leffakerhot, jotka nostivat keskiviikkoiltojen vuoropuhelun aivan uudelle tasolle.

Mikäli sinulla ei ole keskiviikkoisin leffaseuraa, voit etsiä oheisesta apparaatista lähimmän avoimia ovia harrastavan leffakerhon ja tunkea sisään. Messissä on jo muun muassa kirjastoja ja opiskelijajärjestöjä. Leffakerhoja voit hakea liikuttelemalla karttaa, laajentamalla kuvaa tai hakemalla vaikkapa kotipaikkakuntasi nimellä!

Jos sopivaa ei löydy, perusta syksyn dokumenttikinkereitä varten oma leffakerhosi ja merkkaa se karttaan!

Perusta leffakerhosi näin:

1. Kommunikoi leffakerhosi sijainti, joko liikuttelemalla karttaa tai hakemalla paikkakuntasi nimellä.
2. Kerro kerhostasi: keitä on messissä ja mikä on agenda.
3. Entäpä ovatko muutkin tervetulleita leffakerhoosi? Valitse alasvetovalikosta haluamasi vaihtoehto.
4. Foton voit liittää merkintään kohdassa "Valitse kuva".
5. Paina "lähetä."

Voit myös katselmoida kartalta leffakerhoja ja kommentoida niitä rakkaudella.

 • Docventures on murroksen media

  Docventures 5 syksyllä 2017.

  Maailma ja jokainen meistä tulevat muuttumaan – enemmän ja nopeammin kuin koskaan aiemmin planeetan ja ihmiskunnan historiassa. Kukaan ei tiedä miten. Docventures 5 on tämän murroskauden tiedonvälittäjä, ajatusten ja keskustelun herättäjä. Syksyn 2017 uusissa dokumenteissa mennään syvälle internetiin, populismiin, oikeusvaltioon, turvallisuuteen, militarisaatioon, aineettoman omaisuuden ja ruuan tulevaisuuteen, seksiin sekä suomalaisuuteen.

 • Docventures: Kiitos leffakerhoille!

  Kooste kauden parhaista Docventures-leffakerhokuvista!

  Docventuresin leffakerhoja on noussut pitkin syksyä aina Hangosta Utsjoelle sekä ulkomaita myöten kuin hippitatteja golfkentille! Ette uskokaan, kuinka hyvältä on tuntunut nähdä teidän kokoontuvan viikko toisensa perään dokumenttielokuvan äärelle. Kiitos kaikille pissaliisoille, räkäpettereille ja aiheista asiallisesti keskusteleville besserwissereille ympär' Suomen maan ja maailman!

 • Docventures: Syksyn viimeiset TOP10 twiitit!

  Kuudennen jakson toivontäyteiset twiitit

  Arvoisa Docventures-yleisö, kaikki te räkäpetterit ynnä pissaliisat! Ette koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä fiksuilla, skarpeilla, oivaltavilla ja nokkelilla kommenteillanne. Tässä vielä eilisen jakson twiittitulvan joukosta poimitut kymmenen parasta, olkaapa hyvät! Kaikki se, mitä eilen jäi puimatta, puhutaan tänään pahki, poikki ja pinoon radiossa.