Hyppää pääsisältöön

Uusi ilmaiskonsertti Helsinkiin – mukana muun muassa Krista Siegfrids

Jook Joint Picnic In The Park -ilmaiskonsertti on kaikille avoin tapahtuma, joka valtaa koko Esplanadin puiston.

Krista Siegfrids // Kuva: Nadja Kamara/YleX

Tapahtumasta pyritään muodostamaan vuosittainen ilmainen piknik-tapahtuma, joka tulisi toimimaan ihan Helsingin sydämessä. Artistit esittävät kappaleitaan uusin sovituksin ja luvassa on ennennäkemättömiä duettoja ja cover-versiota artistien katalogin ulkopuolelta.

Lavalle nousevat Krista Siegfrids, Emma Salokoski ja Eva & Manu. Ilmaiskonsertin säestyksestä vastaa Axl Smith Neotronics-yhtyeineen. Axl Smith toimii myös illan juontajana ja DJ:nä.

Helsingin Espan lavan kesän päätöskonsertti pidetään sunnuntaina 30. elokuuta klo 16-19.

Tapahtuman virallisena järjestäjänä toimii Savoy-teatteri, konseptin takana on mediapersoona Axl Smithin perustama luova viihdealan toimisto, Jook Joint, joka yhdistää eri alojen lahjakkaimmat toimijat saman katon alle.

Smithin perustama The Jook Joint Movement ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on erikoistunut nuorten mediakasvatukseen ja nuorten itse toteuttamien media- ja viihdealan projektien mahdollistamiseen. Jook Joint Movement ry:n tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä sekä tarjota vapaa-ajan toimintaa viihteen- ja kulttuurin alalla.

Muokattu 25.8.2015 klo 16:02: Sanni on perunut esiintymisen tapahtumassa.