Hyppää pääsisältöön

David Fagerudd

Naurun tasapaino 2015 kilpailija David Fagerudd
Naurun tasapaino 2015 kilpailija David Fagerudd Kuva: Yle david fagerudd

Ikä 22
Kotipaikka: Kauniainen
Keikat: noin 100 keikkaa

Introvertti ja mietiskelevä David elää täysin omanlaisessa maailmassaan. David ottaa inspiraatiota elämästään ja lisää siihen hämmentäviä ja absurdistisia käänteitä. Nuoren suomenruotsalaisen koomikon elämänkokemus ei syötä vielä paljoa tarinoita. Siksi Davidilla onkin setissään paljon juttuja masturboinnista tai purjehduksesta – sekä masturboinnista JA purjehduksesta.

 • Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen

  Naurun tasapainon voittaja on matti

  Vuoden 2015 Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen! Helsingin Suvilahdessa juuri päättyneen Naurun tasapainon finaalin voittajaksi yleisö äänesti Matti Patrosen. Toiseksi eniten ääniä keräsi Toni Jyvälä ja kolmanneksi Heikki Vilja. Koko finaalikolmikko suuntaa keväällä 2016 koko Suomen kattavalle kiertueelle.

 • Naurun tasapainon äänestysohjeet

  Naurun tasapainon äänestysohjeet

  ÄÄNESTYSOHJEET: Tekstiviestinä: Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettua äänestysnumeroa käyttäen) lähettämällä tekstiviestinä valitun äänestyskohteen numero äänestysohjeiden mukaiseen puhelinnumeroon. (Esim. lähetä äänestyskohteesi numero, esim. 2, tekstiviestinä, esim. numeroon 16499).

 • Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Naurun tasapaino huipentuu tänä vuonna kolmeen livelähetykseen, jossa yleisö ratkaisee kuka voittaa Suomen kovimman stand up-kilpailun. Aikaisempina vuosina yleisö on saanut äänensä kuuluville vasta finaalissa niin tänä vuonna yleisö on ratkaisevassa roolissa jo semifinaaleissa.